۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
مقاوم سازی ۵۴ درصد مسکن روستایی| اخذ مصوبه مجلس برای تهاتر ۷۰ درصد سهمیه قیر
رئیس بنیاد مسکن در جمع خبرنگاران اعلام کرد

مقاوم سازی ۵۴ درصد مسکن روستایی| اخذ مصوبه مجلس برای تهاتر ۷۰ درصد سهمیه قیر

رئیس بنیاد مسکن با اشاره به معرفی ۳۳۰ هزار نفر متقاضی تسهیلات وام روستایی در سال گذشته که رکورد جدیدی بود گفت: شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی به ۵۴ درصد رسیده است.

بازار؛ گروه راه و مسکن: غلامرضا صالحی روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد تاسیس حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) در بنیاد مسکن با اشاره به معرفی ۳۳۰ هزار نفر متقاضی تسهیلات وام روستایی در سال گذشته که رکورد جدیدی در این زمینه بود، گفت: اکنون شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی به ۵۴ درصد ارتقا یافته است.

افزود: یکی از اقدامات اساسی در سال گذشته پیگیری و افزایش ۱۰۰ درصدی وام روستایی بود که از مبلغ ۲۰۰ میلیون به ۳۵۰ میلیون تومان و اکنون به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
وی گفت: این افزایش وام با نرخ بهره مناسب و بازگشت ۲۰ ساله، فرصتی برای مهاجرت معکوس به روستاها و همچنین مقاومه سازی هرچه بیشتر مسکن روستایی است که تلاش می‌رسد شاخص مقاوم سازی تا پایان دولت چهاردهم به ۷۵ درصد برسد.

نخستین سند راهبردی در تاریخ بنیاد مسکن است که افق حرکت پنج ساله این بنیاد در آن به صورت روشن و قابل ارزیابی ترسیم شده است

صالحی با اشاره به تدوین سند راهبردی برنامه پنج ساله بنیاد مسکن اظهار داشت: این سند، نخستین سند راهبردی در تاریخ بنیاد مسکن است که افق حرکت پنج ساله این بنیاد در آن به صورت روشن و قابل ارزیابی ترسیم شده است.

رئیس بنیاد مسکن با بیان اینکه این سند پاسخی روشن به مطالبه تحول‌گرای نظام و مردم برای ارتقای بهره‌وری و شفافیت عملکرد بنیاد در سراسر کشور خواهد بود، از رونمایی آن در روز جاری و طی همین مراسم خبر داد.

وی همچنین به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ساخت و صنعتی سازی ساختمان به عنوان یکی از برنامه‌های مهم بنیاد در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بنیاد مسکن با تاسیس موسسه "بنیاد تک" گام بلندی در این زمینه برداشت و این موسسه فناوری و نوآوری را به صورت یکپارچه به صنعت ساختمان متصل می‌کند.

صالحی اظهار داشت: از جمله مواردی که در "بنیاد تک" دنبال شده، استفاده از پرینتر سه‌بعدی ساختمان برای ساخت سازه‌هایی مطابق با وضعیت بومی روستاها و مناطق است (که در این مراسم رونمایی خواهد شد) و همچنین استفاده از سیستم پیش ساخته مدرن قابل اشاره است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: تامین زمین ۵۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای مختلف، افزایش ۳۵ برابری اعتبارات حساب ۱۰۰ امام، پیگیری تملک و شروع اخذ سند برای یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع زمین در تهران (که می‌تواند سبب جهش مسکن محرومان شود)، تملک زمین روستایی به میزان یک میلیون قطعه در چهار هزار روستای کشور و آمادگی کمک به دولت برای واگذاری ۲۰۰ هزار قطعه زمین به‌منظور ساخت مسکن روستایی، از جمله دیگر اقدامات بنیاد مسکن در سال ۱۴۰۳ است.

وی به اخذ مصوبه مجلس برای تهاتر ۷۰ درصد سهمیه قیر بنیاد مسکن اشاره و خاطرنشان کرد: این مهم سبب شد هزینه‌های سنگین حمل، پخت، پخش و ... آسفالت معابر تا حدود زیادی کاهش یابد و طرح‌های زیرساختی با سرعت بالاتری اجرایی شود؛ به طوری که در دو سال گذشته رکوردهای بسیار خوبی در استان‌ها در زمینه توسعه زیرساخت‌های روستایی به ثبت رسید.

صالحی با اشاره به نامگذاری امسال به "سرمایه‌گذاری برای تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: این شعار راهبردی برای ما در مجموعه بنیاد مسکن مسئولیت مضاعف در پی دارد، چرا که مسکن نه تنها یک نیاز حیاتی برای خانوارها، بلکه پیشران مهمی برای رشد اقتصادی و ایجاد تحریک تولید در کشور است.

صالحی تاکید کرد: هر واحد مسکونی زنجیره‌ای از فعالیت‌های عمرانی، صنعتی و خدماتی را به حرکت در می‌آورد و زمینه ساز سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف کشور می‌شود.

وی اضافه کرد: بر همین اساس در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تقویت نقش حمایتی خود در ساخت مسکن اقشار محروم، گسترش استفاده از فناوری‌های نوین و فعال‌سازی ظرفیت‌های تامین مالی را در راستای تحقق این شعار ملی در دستور قرار دادیم.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادآور شد: سرمایه‌گذاری در بخش مسکن فارغ از آثار اقتصادی، سرمایه‌گذاری برای حفظ کرامت انسانی، امنیت اجتماعی و عدالت سرزمینی تلقی می‌شود.

کد خبر: ۳۳۴٬۴۸۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha