۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲
بیانیه رسمی کاخ سفید در مورد مذاکره آمریکا و ایران در مسقط

بیانیه رسمی کاخ سفید در مورد مذاکره آمریکا و ایران در مسقط

کاخ سفید در بیانیه ای خاطرنشان کرد: ویتکاف به عراقچی تاکید کرد که دستوراتی از ترامپ دریافت کرده تا اختلافات میان دو کشور تا حد امکان از طریق گفتگو شود.

به گزارش بازار، کاخ سفید در بیانیه خود آورده است: «استیون ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا به همراه آنا اسکروگیما سفیر آمریکا در عمان امروز در مسقط با دکتر عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به میزبانی سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان گفت‌وگو کرد. گفت‌وگوها بسیار مثبت و سازنده بود و آمریکا عمیقاً از کشور عمان برای حمایت از این ابتکار قدردانی می‌کند.»

کاخ سفید تصریح کرد: «ویتکاف به دکترعراقچی تاکید کرد از سوی رئیس جمهور ترامپ دستور دارد تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی حل کند. این مسائل بسیار پیچیده هستند و گفتگوی مستقیم امروز ویتکاف گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه دوجانبه سودمند بود. طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره با هم دیدار کنند.»

کد خبر: ۳۳۵٬۰۲۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha