۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
صادرات ۱۰ هزار تن ماهی قزل آلا از کشور در ۱۰ ماه

صادرات ۱۰ هزار تن ماهی قزل آلا از کشور در ۱۰ ماه

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی از صادرات ۱۰ هزار و ۵۰۰ تنی ماهی قزل آلا طی ۱۰ ماهه امسال خبر داد.

به گزارش بازار،‌ آرش نبی‌زاده افزود: امسال کشور از رکورد صادرات ماهی قزل آلا در سال قبل خیلی عقب نیست.

وی اظهار داشت: سال قبل تا پایان سال ۱۲ هزارو ۳۰۰ تن ماهی قزل آلا از کشور صادر شد این در حالیکه طی ۱۰ ماهه سال جاری ۱۰ هزارو ۵۰۰ تن از این ماهی در کشور بر روی ریل صادرات قرار گرفته است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: پیش بینی می‌شود امسال نیز ۱۲ تا ۱۳ هزار تن ماهی قزل آلا از کشور صادر شود.

وی افزود: بیشترین مقصد صادرات ماهی قزل آلا از کشور در سال جاری به روسیه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و امارات بوده است.

نبی زاده اظهار داشت: به کشورهایی مثل عراق، ترکمنستان، قرقیزستان و قطر میزان کمتری صادرات ماهی قزل آلا انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: این اتحادیه مسیر بازارهای صادراتی به خصوص بازار روسیه را باز کرد هم اکنون نیز به دنبال بازارهای صادراتی کشورهایی مثل چین و اروپاست.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی یادآورشد: ایران جزء تولید کنندگان برتر ماهی قزل آلا در دنیاست و می‌تواند خیلی راحت این تولید را به کشورهایی مثل چین و اروپا صادر کند.

کد خبر: ۳۳۰٬۹۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha