۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
۳۴۰ میلیارد تومان پروژه در استان کردستان افتتاح شد
همزمان با دهه فجر؛

۳۴۰ میلیارد تومان پروژه در استان کردستان افتتاح شد

سنندج – همزمان با دهه مبارک فجر، سه پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۴۰ میلیارد تومان در بخش های مختلف در استان کردستان مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار بازار، در راستای گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، طی مراسمی با حضور استاندار کردستان و نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی سه پروژه در زمینه های کشاورزی، فناوری اطلاعات و مخابرات مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این مراسم در ابتدا گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی در روستای دوشان که در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با سرمایه‌ای بالغ بر ۶ میلیارد و دویست میلیون تومان احداث شده است، مورد بهره برداری قرار گرفت.

همچنین در حوزه فناوری افتتاح ساختمان مجتمع ICT استان در ۵ طبقه به مساحت ۷ هزار و ۲۵۸ مترمربع و با اعتبار ۱۰۳ میلیارد تومان، بهره‌برداری از پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها (FTTx) در شهر سقز و پروژه ایجاد دسترسی به شبکه ملی اطلاعات برای ۵۹ روستای استان با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۴۰ میلیارد ریال.

افتتاح ۱۵۵ پروژه مخابراتی با بیش از هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از دیگر پروژه های بود که امروز توسط استاندار کردستان و هیئت همراه به بهره‌ب رداری رسید.

در جریان این افتتاح‌ها، استاندار کردستان تاکید کرد: با توجه به توسعه کسب و کارهای نوین و تاثیرگذاری اینترنت در همه شئون زندگی باید تلاش کنیم همه مردم استان به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.

آرش زره ‌تن لهونی، افزود: هم‌پوشانی خدمات آنتن‌دهی و دسترسی به اینترنت شرکت مخابرات با سایر شرکت‌ها اشکالی ندارد اما لازم است مناطقی که هیچ پوششی ندارد در اولویت قرار گیرد.

کد خبر: ۳۲۵٬۴۰۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha