۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
۱۲۶ هزار مددجوی کردستانی از پرداخت هزینه حامل‌های انرژی معاف شدند
مدیرکل کمیته امداد امام(ره) کردستان:

۱۲۶ هزار مددجوی کردستانی از پرداخت هزینه حامل‌های انرژی معاف شدند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: سال گذشته ۱۲۶ هزار نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد در استان از پرداخت هزینه حامل‌های انرژی معاف شدند.

به گزارش بازار، رضا طوسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۱۴۵ هزار نفر از مددجویان برای دریافت معافیت حامل های انرژی برق و گاز و همچنین انشعاب و تخفیف آب به شرکتهای آب و فاضلاب، شرکت برق و شرکت گاز در سطح استان معرفی شدند.

وی با بیان اینکه از مجموع افراد معرفی شده، ۱۲۶ هزار نفر مشمول دریافت معافیت و تخفیف شدند، گفت: مبالغ انتفاع مددجویان از این معافیت‌های قانونی بیش از ۱۹۰ میلیارد ریال بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: مددجویان برای بهره مندی از مزایای قانونی معافیت در صورت رعایت الگوی مصرف، باید در سامانه ثبت املاک و اسکان به آدرس amlak.mrud.ir ثبت نام کرده و هویت خود را احراز کنند تا مشمول این مزایا شوند.

در حال حاضر بیش از ۷۵ هزار خانواده نیازمند در استان کردستان تحت حمایت نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند و از خدمات مختلف این نهاد بهره‌مند می شوند.

کد خبر: ۳۳۵٬۵۰۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha