به گزارش بازار و به نقل از منابع طبیعی وآبخیزداری استان همدان؛ اسفندیار خزایی گفت: امسال دو هزار هکتار جنگل کاری شامل یک هزار هکتار جنگل کاری با نهال و یک هزار هکتار جنگل کاری با بذر و زراعت چوب در استان همدان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۲ هزار هکتار اراضی جنگلی و ذخیره گاههای جنگلی در استان همدان وجود دارد، افزود: یک هزار هکتار قرق مراتع و عملیات احیاء و اصلاحی مراتع شامل کپه کاری، بذر پاشی، ذخیره نزولات و همچنین نصب آبشخور دام انجام شده است.
خزایی بر کاشت درختان کم آب بر و سازگار با اقلیم استان همدان تاکید و اظهار کرد: توسعه جنگلها و مراتع استان همدان با هدف کنترل آبخیزها، کنترل فرسایش و رسوب و تغذیه آبخوان ها، ایجاد رطوبت و افزایش پوشش گیاهی منطقه انجام میشود.
وی بابیان اینکه در استان همدان جنگلهای حاشیه ایران توران و زاگرس قرار دارد و ذخیرگاه جنگلی در استان را با گونههای در حال انقراض شناسایی شده دو هزار و ۷۶۷ هکتار ارتقا دادیم، گفت: در طرحهای توسعه ای جنگل در استان همدان بیشتر ارژن، پسته وحشی، اقاقیا، سماق، زبان گنجشک و بادام و نسترن کاشته شده است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان بیان کرد: منابع طبیعی تجدید شونده نظیر آب، خاک، جنگل و مرتع به عنوان بستر حیات و توسعه پایدار جوامع محسوب می شوند و همه باید در حفظ این منابع ارزشمند الهی مشارکتی فعال داشته باشند.
نظر شما