محمد مددی در گفتگو با خبرنگار بازار به استاندارد سازی محصولاتی چون گشنیز و رازیانه اشاره کرد و گفت: تولید این محصولات به عنوان گیاهان دارویی از ظرفیت ها و نقاط قوت استان همدان محسوب می شود.
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی و نازک کاری چوب، آینه کاری، نقاشی و برجسته سازی، کاشی و سفال فرصت های مناسبی برای همدان ایجاد شده است، گفت: با استانداردسازی کالاهای ذکر شده می توان به ارزش افزوده آن ها اضافه کرد.
وی گفت: کارشناسان استاندارد استان همدان در حال انجام و نهایی کردن کارها در این زمینه هستند و پیش بینی این است که محصولات عنوان شده تا پایان سال به کمیته علمی معرفی و پس از طی مراحل نهایی به آن ها شماره استاندارد ملی اختصاصی داده شود.
وی در ادامه عنوان کرد: استاندارد سازی این محصولات به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد و در حال به سرانجام رسیدن و نهایی شدن برند و استانداردسازی آن ها هستیم.
مددی با بیان اینکه در تلاشیم شناسنامه دار کردن محصولاتی از این قبیل را ادامه دهیم، گفت: این روند کمک شایان و قابل توجهی به برندسازی و افزایش سرعت توسعه اقتصادی و معرفی این محصولات به بازارهای داخلی و خارجی و بهبود زمینه برای صادرات آن ها دارد.
مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به اینکه استانداردسازی محصولات کشاورزی به صورت تشویقی انجام می پذیرد، عنوان کرد: توجه به موضوع استاندارد نیازمند فرهنگسازی و مشارکت مردمی است بدین سان نیاز است تا مصرف کنندگان در خریدهای خود به موضوع استاندارد بودن آن ها دقت کنند.
نظر شما