به گزارش بازار به نقل از سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی، سعید غریب خواجه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ثبت نام فناوران از اول مهر ماه جاری تا پایان مهر ماه از طریق سایت های www.rrto.ir و www.rinotex.ir انجام می شود.
وی با تاکید براینکه تابع تصمیمات ستاد مقابله با کرونا هستیم، اظهار کرد: اگر شرایط مساعد نباشد یا به زمان دیگر موکول و یا به شکل مجازی برگزار می شود.
مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تاکید کرد: تمامی امکانات و شرایط برای برگزاری این نمایشگاه به صورت مجازی در حال آماده سازی است و از ۱۷ زون تخصصی این نمایشگاه، ۲ زون به شکل مجازی برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این رویداد مهم و بین المللی آبروی تبریز است و بر اساس ارزیابی ها و پژوهش هایی که انجام شده بیش از ۷۰ درصد شرکت کننده ها در سال گذشته برای شرکت در هشتمین نمایشگاه رینوتکس اعلام حضور کرده اند.
غریب تاکید کرد: تلاش می کنیم نمایشگاهی با رعایت تمامی پروتکل ها برگزار شود، از این رو طراحی سالن ها براساس پروتکل های بهداشتی انجام می شود.
وی گفت: شرایط امسال خاص می باشد از این رو تلاش میکنیم از توان بخش خصوصی برای اجرای نمایشگاه نهایت کمک را بگیریم و هیچ گونه هزینه دولتی انجام نگیرد.
مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی افزود: از بخش های مختلف اقتصادی استان، برندها و تولید کنندگان درخواست می کنیم برای برگزاری این نمایشگاه ما را یاری کنند.
وی ادامه داد: در اولین نمایشگاه ۱۵۹ طرح، نمایشگاه دوم ۵۹۳ طرح، نمایشگاه سوم ۹۷۳، طرح، نمایشگاه چهارم یک هزار و ۷۱۳ طرح، نمایشگاه پنجم یک هزار و ۷۳۲ طرح در ششم یک هزار و ۶۱۲ طرح و در نمایشگاه سال گذشته سه هزار و ۲۲۲ طرح دریافت شده بود.
غریب اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا امسال تصور می شود در بحث بهداشتی و مهندسی پزشکی با تعداد طرح های بسیار زیادی مواجه شویم
وی ادامه داد: براساس استانداردهای ارزیابی نمایشگاه ها، ارزیابی اثربخشی آخرین نمایشگاه رینوتکس در سال گذشته ۱۶ درصد از فناوران و شرکت های حاضر توانسته اند اقدام به راه اندازی کسب و کار کنند که این درصد معیار جهانی است.
مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: همچنین براساس این ارزش یابی، ایجاد شبکه فروش حدود ۱۰ درصد، افزایش سهم بازار ۵ درصد، جذب سرمایه گذاری های داخلی ۳ درصد، اخذ وام در حدود ۵ درصد و عقد قراردادهای داخلی حدود ۹ درصد انجام شده است.
نظر شما