۲۹ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۷
جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی برگزار شد
به ریاست استاندار آذربایجان شرقی؛

جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی برگزار شد

تبریز- شصت و دومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با محوریت بررسی برخی از مسائل و مشکلات بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی به ریاست استاندار آذربایجان شرقی تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار بازار، عصر امروز در این جلسه که در محل اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، موضوع تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی از بورس کالا، عدم اجرای دستورالعمل ثبت تبدیل شرکت‌های تجاری و نحوه اخذ مالیات بر تراکنش‌های بانکی کارگزاران امور گمرکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به گزارش ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر شروع موج سوم بیماری کرونا در کشور، بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی مردم، اصناف و کسبه، واحدهای تجاری و تولیدی و دستگاه‌های اداری تأکید کرد.

محمدرضا پورمحمدی با اشاره به اینکه روند ابتلا و بستری بیماران کرونا در آذربایجان شرقی هم رو به افزایش است، گفت: آمار روزهای اخیر نگران‌کننده است و لازم است که رعایت اصول بهداشتی جدی‌تر گرفته شود.

وی افزود: البته از نظر امکانات درمانی در استان نگرانی خاصی نداریم و امکانات به اندازه کافی در استان وجود دارد؛ اما جان حتی یک نفر از هموطنان هم برای ما مهم است و باید برای مشکلی که گرفتار آن هستیم چاره‌اندیشی کنیم.

پورمحمدی اضافه کرد: سیستم درمانی هنوز از درمان بیماری کرونا یا واکسیناسیون آن عاجز است و در حال حاضر تنها راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.

راه اندازی دستگاه‌های تولید ماسک و تنفس مصنوعی
وی همچنین از واحدهای تولیدکننده مواد ضدعفونی‌کننده و اقلام بهداشتی قدردانی کرد و گفت: برخلاف روزهای اول شیوع کرونا که نگران تأمین این مواد بودیم، در حال حاضر نه تنها ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در داخل استان تولید می‌شود بلکه واحدهای فناور ما توانسته‌اند دستگاه‌های تولید ماسک یا دستگاه‌های تنفس مصنوعی هم تولید کنند.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از این جلسه درخصوص موضوع تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی از بورس کالا، گفت: سهمیه اختصاص‌یافته به واحدهای تولیدی باید بر اساس نیاز آنها باشد و این موضوع را به عنوان پیشنهاد شورای گفت‌وگوی استان به مراجع تصمیم‌گیر اعلام خواهیم کرد.

پورمحمدی افزود: برخی از مشکلات بخش صنعت و تولید خارج از اختیارات استانی است که برای حل آنها از سوی مراجع ذی‌ربط پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد.

مشکلات واحدهای کوچک تولیدی در خریداری مواد اولیه در بورس
جانشین دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: از هفته آتی امکان ثبت شرکت های سهامی خاص نیز از طریق پنجره واحد عملیاتی خواهد شد.

ابوالفتح ابراهیمی برگزاری مراسم روز ملی صادرات در استان توسط اتاق بازرگانی تبریز را جزء ابلاغیه های دولت خواند در مورد نحوه انتخاب صادرکنندگان نمونه ملی و استانی اظهار داشت: طبق ابلاغیه دولت انتخاب صادرکنندگان  نمونه استانی به اتاق‌های بازرگانی استان‌ها و انتخاب صادرکنندگان ملی به اتاق بازرگانی ایران محول شده است.

جانشین دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در خصوص نحوه انتخاب صادرکنندگان نمونه استانی توسط اتاق تبریز یادآور شد: به منظور انتخاب صادر کنندگان نمونه دبیر خانه ای  در این خصوص در اتاق تبریز راه اندازی و منتخبیان از طریق سایت اتاق به اطلاع عمومی مردم و فعالان اقتصادی در استان خواهد رسید.

ابراهیمی با اشاره به اهمیت راه اندازی پنجره واحد در ثبت شرکت ها با مسئولیت محدود یادآورد شد: از هفته آتی امکان ثبت شرکت های سهامی خاص نیز از طریق پنجره واحد عملیاتی خواهد شد.

پرداخت مبلغ کالا در ابتدا و تحویل آن سه ماه بعد
سیدباقر شریف زاده رئیس انجمن مدیران صنایع استان نیز در این جلسه در خصوص اولین دستور جلسه شصت و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی در مورد بررسی مشکلات واحدهای صنعتی در تامین مواد اولیه مورد نیاز خود با اشاره به اهمیت بورس در ثبات، پایداری و ایجاد شفافیت اقتصادی در کشور گفت: با توجه به این نکته که اکثر واحدهای تولیدی و صنعتی در استان جزء واحدهای کوچک و متوسط محسوب می شوند امکان ثبت سفارش ۱۰۰ تن کالا (مواد اولیه) توسط این واحدهای تولیدی در بورس کالا مقدور نیست.

 وی پرداخت کل مبلغ کالای خریداری شده از بورس در زمان ثبت سفارش و تحویل آن کالا بعد از سه ماه را از دیگر مشکلات واحدهای استانی خواند.

وی اخذ مالیات بر ارزش افزوده در زمان ثبت سفارش ( سه ماه قبل از تحویل کالا) را از دیگر مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی در تامین مواد اولیه مورد نیاز خواند و به راهکارهای همچون عرضه کالا در بورس به مقدار مورد نیاز واحدهای تولیدی، پیش پرداخت در زمان ثبت سفارش به صورت منطقی و تسویه حساب در زمان تحویل کالا را در راستای حمایت از فعالان صنعتی استان مهم ارزیابی کرد، و از مسئولان امر در استان خواست تا تدبیری اندیشه شود که نحوه اخذ مالیات برارزش افزوده کالاهای خریداری شده از بورس، در زمان صدور فاکتور نهایی کالا توسط واحد تولیدی پرداخت شود.

کد خبر: ۴۲٬۳۷۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha