۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴
گزارش اتحادیه طلا از قیمت طلا و سکه

گزارش اتحادیه طلا از قیمت طلا و سکه

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران حباب سکه را با ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کاهش ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش بازار، نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار کرد: قیمت اونس جهانی در هفته ای که گذشت با ۱۸۱ دلار افزایش به رکورد ۳۲۲۹ دلاری رسید اما در ایران قیمت طلا و سکه علیرغم افزایش اونس جهانی به دلیل نوسانات نرخ ارز و نبود تقاضا کاهشی شد و این در حالی است که هنر صنعت طلا و جواهر متاسفانه همچنان در رکود و کاهش تقاضا به سر می برد و امیدواریم در روزهای آینده شاهد ثبات قیمت ها و رونق داد و ستدها در بازار طلا و جواهر باشیم.

او حباب سکه را با ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کاهش ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره پیش بینی قیمت ها در هفته پیش رو گفت: باید دید روند اونس جهانی و نرخ ارز در هفته پیش رو به کدام سو می رود زیرا با نوسان این عوامل قطعا قیمت طلا و سکه نیز تغییر خواهد داشت.

در بازار ایران امروز قیمت سکه طرح جدید با دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کاهش، قیمت سکه طرح قدیم با شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش، قیمت نیم سکه با ۲ میلیون تومان کاهش، قیمت ربع سکه با ۴۰۰ هزار تومان کاهش، قیمت سکه های بانک مرکزی با ۵۰۰ هزار تومان کاهش، هر گرم طلای ۱۸عیار نیز با ۸۸ هزار تومان کاهش در طول هفته‌ای که گذشت داد و ستد می شود.

قیمت طلا و سکه ۲۲ فروردین ماه ماه ۱۴۰۴ در بازار ایران

گزارش اتحادیه طلا از قیمت طلا و سکه

کد خبر: ۳۳۴٬۷۹۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha