۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
آمریکا اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است
رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک:

آمریکا اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است

خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع دیپلمات‌ اروپایی گزارش داد که آمریکا، کشورهای اروپایی را در جریان مذاکرات هسته ای با ایران در عمان قرار نداده است.

به گزارش بازار، در گزارش رویترز به نقل از دیپلمات‌ها آمده است که تصمیم واشنگتن برای عدم هماهنگی با کشورهای اروپایی در خصوص مذاکرات، احتمال اقدام نظامی علیه تهران را افزایش می‌دهد.

دیپلمات‌های اروپایی گفته‌اند: «تروئیکا به ایران اطلاع داده است که در صورت عدم پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای، مکانیسم بازگشت تحریم‌ها را تا پایان ماه ژوئن فعال خواهد کرد.»

این در حالی است که وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد ژان نوئل بارو وزارت خارجه این کشور در تماس تلفنی روز گذشته با مارک روبیو همتای آمریکایی خود بر حمایت پاریس از تمام تلاش‌ها برای دستیابی به توافق با ایران تأکید کرد.

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، شب گذشته اعلام کرد که قرار است شنبه آینده در عمان، مذاکراتی «مستقیم» میان استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، و یکی از مقامات بلندپایه ایرانی برگزار شود.

روبیو در جریان نشست کابینه به ریاست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، افزود: «امیدواریم این مذاکرات به صلح منجر شود. ما کاملاً روشن و صریح گفته‌ایم که تهران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و فکر می‌کنم همین موضع، ما را به برگزاری این نشست سوق داد.»

از سویی، صبح امروز اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی گفت که تهران در مذاکرات روز شنبه ایران و آمریکا در عمان «با حسن نیت و هوشیاری کامل» به دیپلماسی یک «فرصت واقعی» می‌دهد.

کد خبر: ۳۳۴٬۷۵۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha