به گزارش بازار، وحید براتی زاده روز چهارشنبه، افزود: ارتفاع خمین از سطح دریا، دمای هوا و نحوه تابش نور خورشید از ویژگیهای این شهرستان در تولید انرژی خورشیدی است.
وی ادامه داد: شهرستان خمین رتبه نخست تولید پنلهای خورشیدی را در کشور دارد و بهرهبرداری از پست ۴۰۰ کیلووات در این شهرستان ظرفیت ویژهای برای تولید انرژی خورشیدی است.
فرماندار خمین بیان کرد: بر اساس دستور استاندار مرکزی، خمین باید در مدت سه سال ۱۲۷ مگاوات انرژی خورشیدی تولید کند که در این شهرستان ظرفیت تولید بیش از ۵۰۰ مگاوات وجود دارد.
براتی زاده تاکید کرد: بسترهای لازم از نظر اداری و زیرساختی برای سرمایهگذاری در انرژی خورشیدی در خمین فراهم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تحقق شعار سال نیازمند فعالیت در سه بخش بسترسازی برای سرمایهگذاری، رفع موانع تولید و مشارکت مردم است.
فرماندار خمین افزود: بستر جذب سرمایهگذاران بومی و غیربومی دغدغهمند، تسهیل سرمایهگذاری ضمن رعایت قانون و استفاده از مشارکت مردم بعنوان مهمترین رکن تحقق شعار سال باید در شهرستان فراهم شود.
براتیزاده با اشاره به فرصتهای سرمایهگذاری در خمین، ادامه داد: کشاورزی بخش عمده اقتصاد شهرستان را به خود اختصاص داده است که در این بخش باید نواقص رفع شود.
وی بیان کرد: مصرف بهینه آب در بخشهای مختلف کشاورزی و گسترش کشت گلخانهای به ویژه تولید گلهای شاخه بریده یکی از مهمترین اهداف سرمایهگذاری در حوزه کشاوزی این شهرستان است.
وی تصریح کرد: سرمایهگذاری در حوزه بستهبندی و برندسازی و فرآوری محصولات کشاورزی زنجیره ارزش افزوده را در خمین تکمیل میکند.
فرماندار خمین، گردشگری را از دیگر ظرفیتهای سرمایهگذاری در این شهرستان عنوان کرد و گفت: بیت تاریخی امام راحل از مهمترین جاذبههای گردشگری شهرستان است و البته واگذاری جاذبههای گردشگری مانند دستکندهای تاریخی به بخش خصوصی فرصت سرمایهگذاری در این حوزه را فراهم میکند.
براتیزاده با اشاره به اینکه در شهرستان خمین معادن اکتشاف نشده وجود دارد، افزود: باید زمینه برای فعالیت قانونی معادن فراهم شود و با فرآوری معادن در سطح شهرستان زمنیه رونق اقتصادی این خطه فراهم شود.
نظر شما