۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
منشور سرمایه‌گذاری در گیلان منتشر می‌شود
استاندار:

منشور سرمایه‌گذاری در گیلان منتشر می‌شود

استاندار گیلان با اشاره به شعار سال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: در این راستا منشور سرمایه‌گذاری در گیلان در دست تدوین است و به زودی منتشر می‌شود.

به گزارش بازار، هادی حق شناس در گفت و گوی ویژه خبری از شبکه استانی سیمای گیلان اظهار کرد: این منشور سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها از بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله کشت گلخانه‌ای، پرورش ماهی در آبندان ها، گردشگری، اتمام پروژه‌های نیمه کاره، شهرهای صنعتی، ایجاد خطوط هوایی جدید در فرودگاه رشت و سرمایه‌گذار در این فرودگاه، استفاده از فرصت منطقه آزاد و سرمایه‌گذاری در آن، پایانه مرزی آستارا و سایر موضوعات را در بر می گیرد.

وی بیان کرد: در منشور سرمایه‌گذاری در گیلان بخش های زیرساختی، روبنایی، درمانی، آموزشی و گردشگری برنامه هایی برای جذب سرمایه گذاری دارند و هم استفاده از منابع دولتی که ناچیزاست تا جذب سرمایه بخش خصوصی و نیز تسهیلات بانکی همه در آن لحاظ شده‌است.

نماینده عالی دولت در گیلان ابراز امیدواری کرد: امسال با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» یک سال متمایز نسبت به سال‌های گذشته به لحاظ جذب سرمایه گذار باشد.

وی در ادامه با اشاره به آغاز لایروبی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود منتهی به پیربازار رشت اظهار کرد: هم اینک لایروبی حدود ۲ کیلومتر از نقطه بحرانی رودخانه آغاز شده که بیش از ۳۰ هزار مترمکعب گل و لای از آن جمع آوری) و ۸۰ متر از بستر رودخانه لایروبی می شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه در عین آنکه رودخانه‌های زرجوب و گوهرود باید لایروبی شود؛ پساب انسانی و شهرصنعتی رشت نیز نباید وارد این رودخانه ها شود، افزود: اتمام پروژه تصفیه خانه های رشت مورد تاکید است.

استاندار گیلان با یادآوری سیل سال گذشته پیربازار رشت و با تاکید بر اینکه در بستر رودخانه‌ها نباید ساخت و ساز انجام شود، اضافه کرد: از محل صندوق بیمه خسارت ۹۰ درصد خسارت دیدگان که اسناد ارائه دادند و مورد تایید قرار گرفت؛ پرداخت شده‌است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۸۰ درصد کار ساخت سدپلرود به اتمام رسیده‌است اظهار کرد: ۲۰ درصد مربوط به تاسیسات سد بوده که ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و امیدواریم در دولت چهاردهم به پایان برسد؛ سد شهر بیجار نیز باید هر چه سریعتر به اتمام برسد تا مشکل آب شرب این شهر تا لوشان رفع شود.

وی با اشاره به پروژه راه آهن رشت - آستارا و با بیان اینکه این پروژه مورد تاکید رئیس جمهور است، اضافه کرد: این پروژه ریلی به لحاظ تجاری، ترانزیتی، جاده‌ای و مسافری پروژه‌ای بزرگ و با اهمیت است؛ بخشی از آزادسازی ها در اجرای این پروژه انجام شده و تا ۲ و سه ماه آینده کلنگ اجرایی آن به زمین زده می‌شود.

استاندار گیلان در ادامه این گفت و گو در ارتباط با رفع مشکل ترافیک رشت بیان کرد: احداث تقاطع‌های روگذار مُسکن موقتی بوده و راهکار اساسی احداث کنارگذرها، رینگ و ترامواست.

وی همچنین با اشاره به وقوع پنج حادثه در نوروز امسال در گیلان از جمله سیل و تخریب پلرود، آتش سوزی امام زاده ابراهیم رشت، سیل منجیل و غیره اظهار کرد: اجازه ساخت و ساز غیرفنی در امام زاده ابراهیم شفت را نخواهیم داد.

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: نوروز امسال افزون بر پنج میلیون نفر از مناطق تاریخی و موزه‌های استان بازدید کردند که نسبت به نوروز سال گذشته ۲۲ درصد افزایش یافته‌است.

وی اظهار کرد: مناطق تاریخی و دیدنی گیلان از جمله قلعه رودخان، سواحل انزلی، رودسر، لاهیجان و ... موقعیت ممتازی برای گردشگران است و دید و بازدید از موزه‌ها، اماکن تاریخی و مذهبی جذابیت های بی نظیر برای مسافران و گردشگران دارد.

استاندار گیلان بیان کرد: حدود ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر نوروز امسال به گیلان سفر کردند که نسبت به نوروز سال گذشته شاهد افزایش ورود مسافران به استان بوده‌ایم.

وی اضافه کرد: علاوه بر این هزار و ۱۱۰ مسافر خارجی نیز نوروز امسال از کشورهای هند، امارات و ترکیه و ... به گیلان سفر کردند که نسبت به نوروز سال گذشته ۱۲۲ درصد افزایش یافته است.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به افزایش ۵۱ درصدی پروازها از فرودگاه رشت در نوروز امسال اظهار کرد: فرودگاه رشت ۱۰ مسیر پروازی دارد که به لحاظ حجم فعالیت در سال جاری نسبت به نوروز سال گذشته از رتبه ۱۷ بین ۶۰ فرودگاه کشور به جایگاه نهم رسیده که رتبه قابل توجهی است.

وی بیان کرد: یک خط پروازی رایمون قبل از نوروز افتتاح شد که هر روز ۷:۳۰ صبح از رشت به تهران و ۱۱:۳۰ از تهران به رشت برمی‌گردد ضمن اینکه یک خط پروازی با عنوان العراقیه از بغداد، نجف و بصره می‌رود که امیدواریم به اربیل توسعه داده شود.

حق شناس اضافه کرد: با سازمان هواپیمایی کشور، مدیرعامل منطقه آزاد انزلی و مدیرکل فرودگاه رشت در ایام نوروز نشستی داشتیم تا مسیر پروازی خارجی رشت را با چهار شهر مسکو، ارمنستان و تاجیکستان و استانبول ترکیه داشته باشیم که در رونق گردشگری با توجه به جذابیت‌های فوق العاده گیلان موثر است.

وی با بیان اینکه هم اینک سه هزار و ۶۱۹ اقامتگاه اعم از هتل، متل، مسافر خانه و بوم گردی در گیلان فعال است، گفت: این امکانات گردشگری جوابگو نیست؛ ۱۰ هتل در رشت، انزلی، رودسر و رضوانشهر و ... در دست ساخت است؛ امسال هتل هایی که ساخت آنها از سال های گذشته آغاز شده باید به اتمام برسد و به ظرفیت اقامتی استان افزوده شود.

کد خبر: ۳۳۴٬۴۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha