۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
چشم انداز یک میلیارد دلاری صادرات استان زنجان در سال جاری
معاون استاندار زنجان:

چشم انداز یک میلیارد دلاری صادرات استان زنجان در سال جاری

زنجان- مرادخانی، معاون استاندار زنجان گفت: میزان صادرات استان در سال گذشته ۷۰۰ میلیون دلار بود و بر اساس برنامه مرکز توسعه صادرات کشور، این رقم باید به یک میلیارد دلار برسد.

نرگس مرادخانی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار، به توسعه گردشگری به عنوان یکی از محورهای رشد اقتصادی استان زنجان اشاره کرد و گفت: با وجود ظرفیت‌های بالای گردشگری استان، تاکنون سهم مناسبی از عبور مسافران به استان نرسیده است.

وی با بیان اینکه بهبود زیرساخت‌های گردشگری، حمل‌ونقل ریلی و هوایی از جمله برنامه‌هایی است که دنبال خواهیم کرد،ابراز داشت: در نوروز امسال، شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد پروازها بودیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: خوشبختانه برای اولین بار پرواز زنجان - کیش به مدت دو ماه از فرودگاه زنجان انجام شد.

مرداخانی به هدف‌گذاری در حوزه صادرات اشاره کرد و بیان داشت: میزان صادرات استان در سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیون دلار بود و بر اساس برنامه مرکز توسعه صادرات کشور، این رقم باید به یک میلیارد دلار افزایش یابد.

وی از تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: در این راستا، برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی، اقدامات اولویت‌دار تعریف خواهد شد. تسهیل در صدور مجوزها و رفع موانع سرمایه‌گذاری نیز از دیگر مواردی است که با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر: ۳۳۴٬۴۲۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha