۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
افزایش ۲۴ درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا

افزایش ۲۴ درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا

مدیر کل گمرک جلفا از افزایش ۲۴ درصدی ارزش دلاری صادرات از این گمرک در سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش بازار، علی بیسلم روز سه شنبه، با بیان اینکه در سال گذشته ۳۳۲ هزار و ۲۲۷ تن کالا به ارزش ۱۹۵ میلیون و ۷۳ هزار و ۸۶۱ دلار از گمرک جلفا صادر شده است، اظهار کرد: صادرات ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ نیز شامل ۳۸۷ هزار و ۸۶۲ تن به ارزش ۲۴۱ میلیون و یکهزار و ۳۴۹ دلار رسید.

وی ادامه داد: عمده کالاهای صادراتی گمرک جلفا شامل فرآورده های نفتی، شمش فولادی و خشکبار به کشورهایی مثل ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان است.

وی از واردات ۳۳۲ هزار و ۷۸۲ تن کالا به ارزش یک میلیارد و چهار میلیون و ۳۰۲ هزار و ۶۷۴ دلار از طریق این گمرک در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: عمده کالاهای وارداتی به گمرک جلفا شامل کامیون کشنده‌، قطعات و لوازم یدکی، تخته ام‌دی‌اف از کشورهایی چون ترکیه، چین، کره جنوبی است.

بیسلم خاطرنشان کرد: میزان واردات گمرک در سال ۱۴۰۲ نیز به میزان ۲۸۶ هزار و ۸۷۷ تن به ارزش ۸۷۵ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۱۸۶ دلار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد اظهارنامه‌ها در بخش واردات گمرک جلفا با افزایش ۲۰ درصدی به هشت هزار و ۹۰۱ مورد در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

وی، درآمد این گمرک در سال ۱۴۰۳ را ۵۷ هزار و ۹۵۹ میلیارد و ۱۱۵ میلیون و ۱۳۶ هزار و ۱۲ ریال اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به درآمد ۴۱ هزار و ۱۳۵ میلیارد و ۴۶۰ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۴۴۶ ریال در سال ۱۴۰۲، افزایش ۴۱ درصدی داشته است.

مدیرکل گمرک جلفا افزود: در سال ۱۴۰۳، مجموع کالاهای ورودی مسافری ایرانی و خارجی به گمرک جلفا با افزایش ۴۹ درصدی به ۸۰ هزار و ۲۵۳ تن و مجموع کالاهای خروجی نیز با افزایش ۵۴ درصدی به ۷۷ هزار و ۶۲۶ تن رسید.

وی خاطرنشان کرد: میزان تردد کامیون‌ها در گمرک جلفا در سال ۱۴۰۳ به ۱۶۲ هزار و ۸۱۴ کامیون رسید.

کد خبر: ۳۳۴٬۲۳۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha