۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
صادرات ۱۹۱ میلیون دلاری محصولات کشاورزی کردستان|عراق مقصد اصلی صادرات استان است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

صادرات ۱۹۱ میلیون دلاری محصولات کشاورزی کردستان|عراق مقصد اصلی صادرات استان است

سنندج – نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از صادرات ۱۹۱ میلیون دلار انواع محصولات و تولیدات بخش کشاورزی این استان طی ۱۱ ماهه سال جاری خبر داد.

سعدی نقشبندی در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به وضعیت صادرات محصولات کشاورزی در استان کردستان، اظهار کرد: طی ۱۱ ماهه سال جاری میزان صادرات محصولات و تولیدات بخش کشاورزی به ۱۹۱ میلیون دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در ۱۱ ماهه سال جاری در مجموع ۴۶۴ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از طریق مرزهای استان کردستان به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: از مجموع کل صادرات صورت گرفته در استان کردستان طی سال جاری، ۴۲ درصد از آن مربوط به تولیدات و محصولات بخش کشاورزی است.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان صادرات مربوط به محصولات زراعی بوده است، عنوان کرد: با توجه به کشش تقاضای بازار عراق برای محصولاتی مانند هندوانه، گوجه فرنگی، تخم مرغ خوراکی، هویج، کاهو و کلم میزان صادرات افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

نقشبندی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که محصولات دنبه گوسفندی و تخم‌مرغ خوراکی نسبت به درصد وزنی، بیشترین ارزآوری و محصولات کاهو و کلم، هویج، بادمجان و خیار نیز کمترین ارزآوری را داشته‌اند.

وی به عوامل مؤثر بر صادرات محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: احداث پایانه صادراتی تخصصی محصولات کشاورزی یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر بهبود وضعیت صادرات در این استان به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه عراق اصلی ترین شریک تجاری ما به شمار می رود، افزود: علیرغم ظرفیت های بالای صادرات متاسفانه در این مسیر نیز مشکلات و چالش های زیادی پیش روی صادر کنندگان محصولات کشاورزی قرار دارد.

کد خبر: ۳۳۰٬۲۷۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha