۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
افتتاح ۲۰ مجتمع گلخانه ای و گاوداری در کردستان|۱۲۰۰ طرح راکد و نیمه تمام شناسایی شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

افتتاح ۲۰ مجتمع گلخانه ای و گاوداری در کردستان|۱۲۰۰ طرح راکد و نیمه تمام شناسایی شد

سنندج – نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از تکمیل و بهره برداری از ۲۰ مجتمع گلخانه ای و گاوداری در سال جاری در راستای عملیاتی شدن شعار سال در بخش کشاورزی استان خبر داد.

سعدی نقشبندی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی در راستای عملی کردن شعار سال اقدامات و برنامه های مختلفی را در زمینه های مختلف در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به اقدامات زیرساختی در این بخش، عنوان کرد: توسعه و تسهیل در امر سرمایه گذاری با صدور مجوزهای مورد نیاز، حمایت از تولید توسط بخش خصوصی و سرمایه گذاری در راستای توسعه و تقویت زیرساخت ها از جمله برنامه های ما به شمار می رود.

وی به صدور مجوزهای جدید در راستای توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: در همین راستا تغییر کاربری اراضی کشاورزی و منابع طبیعی برای ایجاد واحدهای تولیدی و صنایع تبدیلی به صورت ویژه دنبال و پیگیری می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: تلاش در راستای تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام بخش کشاورزی نیز در راسال جاری در دستور کار قرار گرفته است و در همین راستا تا پایان سال هشت مجتمع بزرگ گلخانه ای و ۱۲ مجتمع گاوداری در استان کردستان به بهره برداری می رسند.

وی به مسئله تامین نقدینگی برای واحدهای تولیدی غیرفعال در بخش کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد: تامین نقدینگی در قالب صندوق توسعه کشاورزی برای واحدهای نیمه تمام و راکد در این بخش در سال جاری به صورت ویژه دنبال و پیگیری می شود.

نقشبندی به شناسایی طرح های راکد و نیمه تمام در بخش کشاورزی استان کردستان اشاره کرد و افزود: در همین راستا هزار و ۲۰۰ طرح نیمه تمام و راکد در بخش کشاورزی استان کردستان شناسایی شده است.

وی با اشاره به برآوردهای صورت گرفته در راستای احیاء، تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام بخش کشاورزی استان کردستان، بیان کرد: در مجموع برای راه اندازی این طرح های نیمه تمام بیش از ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ضمن اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی در راستای تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام، اظهار کرد: در این راستا سازمان جهاد کشاورزی برای تسهیل شرایط از تمامی ظرفیت های در اختیار خود استفاده خواهد کرد و انتظار می رود که با توجه به اعمال مشوق های مورد نیاز شاهد ورود و حضور بیشتر بخش خصوصی در این زمینه باشیم.

کد خبر: ۳۳۴٬۱۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha