محمد بیانی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به وضعیت دامداری و مرغداری در استان کردستان، اظهار کرد: با توجه به بروز خشکسالی در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و همچنین کمبود علوفه فعالیت های حوزه دام و طیور در کردستان با رکود مواجه شده است.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط به وجود آمده در چند سال اخیر در حال حاضر ۲۲۰ واحد پرواربندی گوساله، ۲۱۰ واحد پرواربندی بره و ۵۷ واحد مرغداری غیر فعال در سطح استان وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: دامداران به دلیل خشکسالی، دامهای خود را به کشتارگاه انتقال می دادند و به همین دلیل شماری از واحدهای دام و طیور استان نیمه فعال و راکد شدند.
وی با اشاره به پیامدهای پیش آمده به دلیل بروز رکود در فعالت های حوزه دام و طیور در استان کردستان، اظهار کرد: متاسفانه این قضیه باعث شد تعداد واحد های دامپروی فعال در استان به ۳۰ درصد ظرفیت تولید کاهش پیدا کند.
بیانی با اشاره به برنامه ریزی در راستای احیا واحدهای راکد حوزه دام و طیور در استان کردستان، گفت: ۲۵ واحد راکد دامپروری و مرغداری در استان احیا و به چرخه تولید بازگشت.
وی یادآور شد: در کنار اختصاص تسهیلات مناسب به متقاضیان، تلاش می کنیم تا برای احیای واحد های غیر فعال در استان، سرمایه گذار جذب شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در سال گذشته ۳۲ هزار تن سبوس گندم و ۴۰ هزارتن کنسانتره بین دامداران سطح استان توزیع شد.
وی گفت: تمامی تولیدات کشاورزی، مرغداری و دامپروی اولویت مصرف داخل استان را دارند و مازاد نیاز استان به دیگر استانهای کشور و حتی به کشورهای منطقه نیز صادر می شود.
نظر شما