بازار؛ گروه کشاورزی: به گزارش سازمان ملل تعداد افراد مبتلا به سوء تغذیه در جهان از سال ۲۰۱۴ به بیش از ۶۰ میلیون نفر افزایش یافته است و کشورهای سراسر جهان همچنان به مبارزه با اشکال مختلف سوء تغذیه ادامه می دهند.
به گفته سازمان امنیت غذایی و تغذیه جهان، تخمین زده می شود ۶۸۷.۸ میلیون نفر و یا به عبارتی از هر ده نفر تقریباً یک نفر، در سال ۲۰۱۹ دچار کمبود مزمن شده است که این پنجمین افزایش متوالی محسوب می شود. اگر این روند روند ادامه پیدا کند، تعداد افراد مبتلا به سوء تغذیه تا سال ۲۰۳۰ حتی بدون احتساب اثرات منفی که احتمالاً COVID-۱۹ بر گرسنگی خواهد گذاشت، از مرز ۸۴۰ میلیون نفر عبور می کند.
اگرچه بر اساس این گزارش شیوع بیماری همه گیر COVID-۱۹ ممکن است در سال ۲۰۲۰ تعداد ۱۳۲ میلیون نفر را به این رقم اضافه کند که این به معنای این است که جهان در مسیر رسیدن به دومین هدف توسعه پایدار (SDG۲) که درواقع پایان دادن به تمام اشکال گرسنگی و سوء تغذیه تا سال ۲۰۳۰ است، قرار ندارد، چرا که به گفته سازمان فائو، صندوق بین المللی توسعه کشاورزی، یونیسف و سازمان بهداشت جهانی تعداد بسیار زیادی از مردم در سراسر دنیا مجبور شده اند که کمیت و کیفیت مواد غذایی مصرفی خود را کاهش دهند.
نظر شما