۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
سالانه بیش از ۲۴ هزار تن گیاهان دارویی تولید می‌شود
در سیستان و بلوچستان؛

سالانه بیش از ۲۴ هزار تن گیاهان دارویی تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان را چهار هزار و ۱۰۹ هکتار عنوان کرد.

به گزارش بازار، علیرضا دهمرده روز شنبه اظهار کرد: سیستان و بلوچستان دارای بیش‌از ٢٠٠ گونه گیاهی زراعی، باغی، جنگلی و مرتعی است

وی ادامه داد: عمده گیاهان دارویی که در هدف برنامه توسعه کشت گیاهان دارویی قرار دارد شامل حنا، چای ترش، نیل یا وسمه، گل محمدی، سیر و زیره سبز، رازیانه و سیاهدانه قرار دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی و تداوم کم بارشی و خشکسالی‌های اخیر در این استان توسعه کشت گیاهان اقتصادی و کم آب بر و نیز تقویت صنایع تبدیلی با هدف افزایش درآمدکشاورزان و حفظ ماندگاری در منطقه بسیار حیاتی و ضروری است.

وی بیان کرد: ارتفاعات قله تفتان در خاش، ارتفاعات کوه بیرک در سراوان و ارتفاعات بزمان در شهرستان ایرانشهر مهمترین کانون‌های رویش گیاهان دارویی در سیستان و بلوچستان است.

دهمرده خاطرنشان کرد: پرورش گیاهان دارویی از جمله چای ترش، حنا، بومادران، موره، رازیانه، چریش و ده‌ها گیاه دارویی تنها گوشه‌ای از قابلیت‌های فراوان این منطقه در زمینه تولید گیاهان دارویی بوده که توجه نکردن به آن از طریق روش‌های صنعتی سبب می‌شود از این ظرفیت بسیار مهم و اساسی آن گونه که شایسته است استفاده نشود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توسعه کشت گیاهان دارویی است، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه این استان در حوزه گیاهان دارویی سرآمد است اما نقش گیاهان دارویی در توسعه استان اندک است و برای پررنگ تر کردن این نقش، می‌توان از ظرفیت دانشگاهی استفاده کرد.

کد خبر: ۳۲۷٬۵۴۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha