به گزارش بازار، مجتبی صارمی اظهار کرد: شرکتها و اپراتورهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بعنوان واحدهای مجموعه وزارت ارتباطات در استان، یک مجموعهی همدل و هماهنگ هستند که در راستای ایجاد و توسعه زیرساختهای ارتباطی استان تلاش میکنند و اقدامات و موفقیتهای زیادی کسب شده و انشاءالله این موفقیتها در راستای خدمت به استان ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی به لحاظ نقشی که در توسعه استان، خدمترسانی و ایجاد رضایتمندی به مردم دارند از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.
صارمی تصریح کرد: امروزه بسیاری از خدمات بصورت الکترونیکی انجام میشود و وجود این زیرساختها و ارتباطات میتواند نقش بسیار مهمی در خدمترسانی و توسعه استان داشته باشد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در قانون برنامه هفتم، یک فصل به حوزه ارتباطات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال که موتور محرک توسعه پایدار است، اختصاص یافته و نشان از اهمیت این موضوع دارد.
صارمی اضافه کرد: طبق بررسیهای انجام شده بالغ بر ۵۳ درصد احکام برنامه هفتم توسعه بصورت مستقیم و غیر مستقیم، به حوزه ارتباطات و زیرساخت گره خورده و مرتبط است.
وی عنوان کرد: در برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه استان، ۴ برنامه زیرساختی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف شد و تعهد کردیم که در طی این برنامه اجرا شود و این برنامهها در توسعه سایر بخشها نقش دارد.
صارمی خاطرنشان کرد: نمیتوان از کسب و کارها صحبت کرد و اسمی از زیرساخت و ارتباطات نبریم.
وی در ادامه گفت: ۴ برنامه اساسی و زیرساختی که در برنامه عملیاتی توسعه استان داریم که مهمترین آنها، اجرای شبکه فیبرنوری در ۳۳ شهر استان لرستان است، این پروژه یکی از ضروریات است چون شبکهای که در اختیار کاربران بود جوابگوی کاربران نیست.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: مجوز اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در سطح شهرهای استان از طرف سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات برای شرکتهای مخابرات استان و آسیاتک صادر و ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: اجرای این پروژه براساس برآورد اولیه صورت گرفته به بالغ بر۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که از محل اعتبارات بخش دولتی و خصوصی تامین و اجرا خواهد شد و اینترنت پرسرعت و شبکه پایدار و با کیفیتی بر بستر فیبر نوری را به کاربران خانگی، تجاری و اداری ارائه خواهد داد.
صارمی در ادامه تصریح کرد: برنامه دیگر حوزه ارتباطات، پروژه اتصال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات و دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت پرسرعت از طریق اپراتورهای سیار از محل اعتبارات توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که نقش بسیار مهمی در راستای عدالت ارتباطی و توسعه و عمران مناطق روستایی و دسترسی این مناطق به خدمات الکترونیکی دارد.
وی عنوان کرد: برنامه توسعه فیبر نوری روستایی، با توجه به اینکه از نظر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران مهم بوده و مسیرهای فیبرنوری بین شهری را تکمیل کرده و ظرفیت پهنای باند سایتهای BTS دارای مشکل انتقال ظرفیت و پهنای باند رادیویی را بدلیل کوهستانی بودن استان برطرف میکند نیز یکی از ضروریات بوده که مجوز اجرای حدود هزار کیلومتر فیبر نوری از وزارت ارتباطات در این خصوص اخذ و اجرای این پروژه به شرکت مخابرات استان ابلاغ و در دست اقدام است.
صارمی توضیح داد: برنامه دیگر حوزه ارتباطات در برنامه عملیاتی توسعه استان ایجاد و توسعه دفاتر پیشخوان و ict روستایی است که این پروژه در راستای توسعه دولت الکترونیک بوده و از اهداف عمده آن خدمترسانی، ایجاد زیرساختهای ارتباطی، دسترسی آحاد مردم در نقاط مختلف شهری و روستایی به خدمات دستگاههای اجرایی بوده که کاهش ترددهای شهری و بین شهری و کاهش ترافیک و آلایندههای زیست محیطی را بدنبال داشته و در صرفه جویی زمان و هزینه مردم بسیار مهم است و از تعهدات ما در برنامه توسعه استان بوده و جزء اهداف عملیاتی این برنامه است که انشاءالله طی برنامه اجرا خواهیم کرد.
نظر شما