به گزارش بازار، سعید اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز پنجشنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان گلستان با بیان اینکه دهکبندی یکی از آسیبهای جدی جامعه ایثارگران بود که گله ما را به دنبال داشت، گفت: پس از رفع ابهامات قانونی این مصوبه در مجمع تشخیص مصلحت نظام، دهکبندی و آزمون وُسع برای ایثارگران، جانبازان و آزادگان در لایحه بودجه ۱۴۰۴ حذف شد.
اوحدی با اشاره به اینکه اصلاح و تجمیع قوانین بنیاد شهید و امور ایثارگران در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفت، اظهار کرد: تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده و در کمیسیون تلفیق به ثبت رسید اما ابهاماتی داشت که بهطور موقت از دستور کار خارج شد و در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ با وجود همه تلاشها به تصویب نرسید.
وی بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان را مکلف کرد کارگروههای نخبگان شهید و ایثارگر در حوزههای مختلف حقوقی، فرهنگی، مسکن و اشتغال را در استان راهاندازی کند تا این کارگروهها به صورت حقیقی برای حل مشکل جامعه ایثارگری اقدام کنند.
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از پیگیری ملی برای حل مشکل مرکز توانبخشی ایثار گلستان خبر داد و گفت: نگاه دولت حل مشکلات مربوط به جامعه ایثارگری است اما باید به محدودیتهای اعتباری دولت هم توجه کرد.
اوحدی به بهبود وضعیت بیمه تکمیلی دی اشاره کرد و توضیح داد: بیمه دی در گذشته تعهدات خود را نسبت به جامعه پنج الی ۶ ماهه انجام میداد که امروز به ۷۲ ساعت رسیده است.
وی با بیان اینکه تعداد مراکز درمانی طرفقرارداد بیمه دی از هشت هزار مرکز به ۱۱ هزار مرکز افزایش یافت، تاکید کرد: اگر مجموعههای درمانی و بیمارستانی و دانشگاه علوم پزشکی و مراکز تامین اجتماعی با بیمه دی قرارداد نبستند باید پاسخگو باشند.
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر بیمه دی جزو خوشحسابترینها است و مطالبات مراکز درمانی را ۲ ماهه تسویه میکند که همه مراکز درمانی و بیمارستانهای سپاه و ارتش باید طرف قرارداد بیمه دی قرار گیرند.
اوحدی متذکر شد: یکی از نقاط ضعف بنیاد شهید و مجموعه اجرایی استان گلستان برگزاری فقط پنج جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در مدت هشت سال اخیر است که انتظار میرود جلسات به طور مستمر و با دستور کار و مصوبات مشخص برگزار شود.
نظر شما