به گزارش بازار، بیتا مهروی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درخصوص محصولات دانش بنیان این شرکت، گفت: فتوکاتالیستهای بر پایه نانوفناوری که دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی (ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروس) هستند، از جمله محصولاتی است که شرکت با شیوع پاندمی کرونا، تولید کرده است. این محصول علاوه بر اینکه میتواند تا حدود ۱۰ هزار ساعت در مقابل نور مرئی باشد، خاصیت ضدآفتاب و خود تمیز کنندگی پوست را نیز دارا است.
وی با بیان اینکه گواهینامه نانومقیاس برای این محصول اخذ شده و در مراحل نهایی اخذ مجوز غذا و دارو را میگذراند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ پس از سه سال تلاش، خط تولید محصولات بهداشتی مراقبتی در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران راهاندازی شد و تا امروز موفق به اخذ پروانه بهداشت و بهرهبرداری و مجوز غذا و دارو برای ۲۳ محصول شده است.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان ادامه داد: علاوه بر تولید محصول، اقدام به راهاندازی پلتفرمی برای شخصی سازی محصولات بهداشتی مراقبتی پوست و مو، عطر و ... (personalized cosmetics) بر اساس بیماریها، حساسیتها، ژنتیک و آنالیزهای پوست و مو برای هر شخص کردیم که به بهرهبرداری رسیده است.
مهروی درخصوص روش کار این مراقبت، اظهار کرد: در این روش بعد از اسکن پوست، اطلاعاتی همچون میزان چربی، چین و چروک، میزان رطوبت و لکههای پوست به یک سرور، ارسال و تحلیل این دادهها با کمک برنامهای که مبتنی بر هوش مصنوعی نوشته شده، انجام میشود.
وی با بیان اینکه دادههای به دست آمده از فرمهایی که مراجعه کننده پر کرده نیز با کمک هوش مصنوعی تحلیل میشوند، افزود: آنالیز نهایی به صورت کمی و کیفی در اختیار پزشک متخصص قرار میگیرد و بر اساس نتایج این دو تحلیل یک بسته مراقبتی کامل برای فرد تجویز میشود که در این بسته مراقبتی علاوه بر پوست، مو، ناخن، دست، پا، صورت، عطر شخصیسازی و «رایحه درمانی» هم قرار دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان دانشگاهی ادامه داد: در واقع با کمک هوش مصنوعی میتوان با بالاترین دقت، تشخیص داد محصولاتی که شخص استفاده میکند با چه موادی و با چه درصدی باید ساخته شوند و یا کدام اسانسها برای فرد مناسب است که در عطر، اسانس سوز و یا در هنگام ماساژ از آنها استفاده کند.
نظر شما