۳ تیر ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۱
رشد ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در کشور
سخنگوی صنعت برق خبر داد:

رشد ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در کشور

سخنگوی صنعت برق گفت: تقاضای برق به عدد ۷۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶ هزار مگاواتی را نشان می دهد.

به گزارش بازار، مصطفی رجبی مشهدی افزود: این میزان معادل ۱۰ درصد رشد را نسبت به سال گذشته نشان می دهد.

وی ادامه داد: این میزان رشد نه تنها نگران کننده است بلکه وظیفه همه ما را برای مصرف بهیه برق سنگین تر می کند.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: در بخش خانگی علاوه بر طرح سال های گذشته مبنی بر ارائه پاداش صرفه جویی به میزان ۲ هزار تومان به ازای هر کیلووات ساعت، با راه اندازی پویش با انرژی برای کسانی که مصارف خود را کاهش دهند ونرم افزار کاربردی با انرژی را نصب کنند، با قید قرعه، جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

رجبی مشهدی گفت: نخستین دور قرعه کشی این پویش در روز عید غدیر انجام خواهد شد و به کسانی که مصرف خود را کنترل کرده و نسبت به سال قبل، کاهش داده باشند، جوایزی به قید قرعه اهدا خواهد شد.

به گزارش بازار، مشترکان می‌توانند با مراجعه به آدرس https://ba-energy.ir/ در این پویش شرکت کرده و با عمل به موارد مطرح شده مشمول دریافت جوایز شوند.

مشترکان صنعت برق اگر در خرداد ماه ۱۵ درصد صرفه‌جویی داشته باشند می‌توانند یکی از این جوایز را به دست آورند.

برای خرداد ماه ۱۵ خودرو به‌عنوان جایزه در نظر گرفته شده است که به‌قیدقرعه به مشترکانی که رعایت مصرف داشته‌اند تعلق خواهد گرفت.

همچنین ۱۵۰ جایزه ۱۰۰ میلیونی هم برای مشترکانی که رعایت کنند در نظر گرفته شده است.

علاوه بر این در خردادماه مشترکان می‌توانند به‌قیدقرعه از ۱۵۰۰ جایزه ۱۰ میلیون‌ تومانی برخوردار شوند.

همچنین ۱۵ هزار جایزه یک‌میلیون‌تومانی هم برای مشترکان در ماه خردادماه در نظر گرفته شده که به‌قیدقرعه به مشترکان تعلق خواهد گرفت.

کد خبر: ۲۹۲٬۵۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 2
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • سیدمحمدمیرمهدی IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
      0 0
      سیدمحمد میرمهدی: اگر بالای هرواحد مسکونی یک نیروگاه ۵ کیلووات بالای مساجد، مدارس ،ادارات ، اپارتمانها یک نیروگاه ۲۰ کیلووات ودر مزارع وکارخانه ها نیروگاه خورشیدی تا ۲۰۰ کیلووات نصب میشد نیاز به احداث نیروگاه های بزرگ نبود سرمایه گذاری برای دولت نبود هزینه نگهداری برای دولت نبود درمصرف اب صرفه جویی میشد الودگی هوا نداشتیم پدافند غیر عامل باپراکندگی نیروگاه داشتیم هدررفت انرژی درکارخانه ها وشبکه انتقال نداشتیم تحریم نداشتیم گرفتار نبودیم بافروش برق تولید شده با قرار داد تضمینی به وزارت نیرو درامد پایدار برای واحدهای مسکونی و مراکز غیردولتی داشتیم والان قطب انرژی منطقه بودیم وباتکنولوژی روز تولید برق داشتیم وباصادرات برق حرف اول را میزدیم و میتوانستیم به همه کشورها حتی اروپا برق صادر کنیم برای احداث مزرعه تخریب محیط زیست خواهیم داشت ولی احداث روی بامهااز محیط زیست تخریب شده توسط ساختمان‌ها استفاده بهینه خواهدشد مضافا براینکه با احداث مزرعه نیاز به احداث شبکه میباشد که ۲۰درصد انرژی تولید شده درشبکه مستهلک می‌شود ولی انرژی تولید شده روی بامها بدون هدر رفت به شبکه شهری منتقل میشود
    • مرتضی IR ۲۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
      0 0
      اگه این رشدها را داریم چرا در شهرک صنعتی شهید سلیمانی شهریار هفته ای دو روز برق قطع میشود