سید غنی نظری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی بازار، با اشاره به راهکارهای کسری بودجه سالیانه اظهارکرد: به واقع واگذاری ها و فروش اموال دولتی یکی از راهکارهای موثر در جبران کسری بودجه قلمداد می شود.
وی تاکید کرد: متاسفانه ما در زمینه مولد سازی دارایی های دولت خوب عمل نمی کنیم؛ به واقع این مسئله باید مشخص شود که سال گذشته ما چه عملکردی در فروش اموال دولتی داشته ایم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از سازمان ها اموالی در اختیار دارند که مورد استفاده شان نیست ، تاکید کرد: به عنوان مثال سازمان و دستگاهی در بهترین نقطه شهرستانی زمینی دارد که اگر آن را مولد سازی کند، اقدامات به درستی پیش خواهد رفت. البته جالب اینجاست که آن زمین بلااستفاده مانده و بهتر است برای آن تعیین تکلیف شود.
وی با بیان اینکه مولد سازی اموال دولتی در بودجه سالیانه ضعیف پیش می رود بیان کرد: متاسفانه به این بخش نظارتی ضعیفی وجود دارد و با این حال ۳۳ هزار میلیارد تومان منابع بودجه ای در این بخش پیش بینی شده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به عنوان مثال در حال حاضر وزیر جهاد کشاورزی تاکید دارد که اگر اجازه داده شود، وزارت جهاد می تواند با راهکارهایی برخی از اموال خود را به فروش برساند و بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه متاسفانه در فروش اموال دولتی ده کمیته تعیین شده است، بیان کرد: پیرو این رویکرد حتما در زمینه مولد سازی اموال دولتی اتفاقی رخ نخواهد داد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین برخی از دستگاه های نظارتی مدیران را در زمینه فروش و مولد سازی اموال دولتی ترسو کرده اند و مدیر دیگر حاضر نیست به خاطر مردم ریسک کار را بپذیرد.
وی با بیان اینکه برخی از دستگاه های نظارتی در زمینه فروش اموال دولتی ایرادات زیادی را می گیرند، بیان کرد: به عنوان مثال اگر مدیری با قیمت کارشناسی هم اموال دولتی را به فروش برساند باز هم گفته می شود که چرا به این قیمت فروخته است. متاسفانه این رویکرد ها باعث شده تا مدیران ترسو شوند.
نظر شما