به گزارش بازار به نقل از شرکت پتروشیمی بوعلیسینا، سید محمد احمدزاده در نشست تحلیل عملکرد مجتمع با فعالان بازار سرمایه، با تشریح سیاستهای این شرکت اظهار کرد: مارکتینگ؛ تنها در سود خلاصه نمیشود و زنجیره تأمین، حلقه تولید و زنجیره توزیع را نیز باید مدیریت کنیم.
وی افزود: اگر بخواهیم سود شرکت را افزایش دهیم، باید در بحث خوراک مشکلات را حل و با تغییر راهبرد خرید در سطح کشور و منطقه، این موضوع را از نقطه ضعف به فرصت و مزیت تبدیل کرد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلیسینا با بیان اینکه خوراک را به گونهای تأمین میکنیم که محصولات با ارزش افزوده بالاتر و قیمت بیشتر تولید کنیم، ادامه داد: زمانی بنزن از نظر قیمتی بیشترین سودآوری را داشت و دریک برهه زمانی، «هِویاِند» و سایر محصولات شرایط قیمتی بهتری داشتند که با توجه به شرایط بازار، تصمیمهای را در شرکت ایجاد کردیم. مجتمع پتروشیمی بوعلیسینا پارسال حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن خوراک تأمین کرده و هیچ مشکلی بابت تأمین به وجود نیامده است.
نائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی بوعلیسینا یادآور شد: در حوزه توزیع و فروش بازارهای منطقهای دسترسی خوبی برای فروش داریم، به طوری که اواخر سال ۹۸ در زمان شروع شیوع ویروس کرونا، «هِویاِند» را به مدت هفت ماه با بیش از سه برابر میانگین قیمتی به یکی از کشورهای همسایه صادر کردیم.
احمدزاده در ادامه سخنان خود با اشاره به پروژههای شرکت افزود: پروژه مهم واحد شیرینسازی که ۱۵ سال از آغاز عملیات اجرایی آن گذشته بود را پارسال به مرحله راهاندازی رساندیم و در زمان مقتضی از آن بهره لازم را خواهیم برد.
وی با تشریح جزئیات این پروژه تصریح کرد: این واحد ۲ کارکرد اساسی برای شرکت داشت، ابتدا اینکه وابستگی ما را به پتروشیمیهای دیگر کاهش داد و از طرفی حدود ۲۰ درصد کمبود تولید را حدود ۲ میلیون تن ناشی از عدم تأمین خوراک از مجتمعهای مجاور را جبران کردیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلیسینا با اشاره به وضع تولید مجتمع یادآور شد: ظرفیت تولید مجتمع یک میلیون و هفتصد هزار تن است و امسال تولید ۲ میلیون تن محصول را به عنوان هدف تعیین کردهایم و با توجه به روند تولید مجتمع که تا ۲۰ درصد ظرفیت اسمی در حال تولید است، پیشبینی تولید ۲ میلیون تن محصول در پایان سال را داریم.
احمدزاده به دیگر پروژههای در دست اقدام مجتمع اشاره کرد و افزود: راهاندازی واحد تولید پارازایلین، کمی زمانبر بوده، البته به طور قطع امسال به مرحله بهرهبرداری میرسد و وارد مدار تولید خواهد شد.
وی همچنین در خصوص افزایش سود احتمالی شرکت گفت: سود شرکت در سه ماه نخست امسال ۳۸۰۰ تومان بوده و احتمالا در سه ماهه پایان سال با توجه به بازار سوخت داخلی و بینالمللی تعدیل خوبی خواهیم داشت.
در ادامه این نشست تخصصی که با حضور فعالان بازار سرمایه برگزار شد؛ گزارش عملکرد هفت ماهه شرکت پتروشیمی بوعلیسینا تشریح و در آن به تحقق ۱۲۷ درصدی برنامه تولید در هفت ماهه امسال و افزایش ۵ درصدی تولید در هفت ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه پارسال به عنوان دستاورد دیگری از سوی کارکنان شرکت اعلام شد.
شرکت پتروشیمی بوعلیسینا در هفتماهه نخست سال ۱۴۰۱ با تحقق ۱۲۸ درصدی برنامه فروش، افزایش ۳۵ درصدی فروش نسبت به دوره مشابه پارسال را به ثبت رسانده که به معنای ۲.۵ برابر شدن درآمد این شرکت در هفت ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه پارسال است.
بر اساس اعلام گزارش ۷ ماهه شرکت پتروشیمی بوعلیسینا، این مجتمع پتروشیمی با نماد «بوعلی» در حوزه صادرات نیز افزایش ۳۸ درصدی را محقق کرده و با افزایش چشمگیر ۸۵ درصدی سود شرکت پتروشیمی بوعلیسینا در سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه پارسال، معادل ۳۷۵۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است.
نظر شما