به گزارش بازار به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، احسان قمری اتکا به منابع غیرنفتی از جمله صادرات را از سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانست و با اشاره به سیاستهای فوقالذکر و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، از همه دستگاهها خواست سازمان توسعه تجارت ایران را در انجام این مهم یاری کنند.
وی اقدامات سازمان توسعه تجارت ایران در صد روز آغازین دولت سیزدهم را در بخشهای مختلف از جمله سیاستگذاری لجستیک تجاری و موضوعات ارزی تقسیم کرد و از اجرایی شدن فاز اول لجستیک تجاری با برقراری خطوط منظم دریایی در حوزه دریای خزر و فراهم کردن مقدمات تجهیز حمل و نقل دریایی در دریای خزر به کشتیهای کامیون بر خبر داد و از کلیه صادرکنندگان درخواست کرد از امکانات فراهم شده با هدف تسهیل و توسعه صادرات غیر نفتی، استفاده بهینه کنند.
مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران، افزود: برقراری خطوط منظم دریایی با دو هدف امکان برنامهریزی مناسب صادرکنندگان جهت حمل به موقع کالاهای صادراتی و همچنین کاهش هزینههای حمل و نقل صادراتی با توجه به یارانههای پرداختی سازمان توسعه تجارت ایران بوده و استفاده صادرکنندگان از سفرهای دریایی این خطوط، مشمول کاهش حداقل ۲٠ درصدی هزینههای حمل و نقل صادراتی بوده که این مساله قدرت رقابتپذیری کالاهای ایرانی در بازارهای هدف را بهبود خواهد بخشید.
دبیر کمیته اقدام ارزی در پایان، رویکرد سازمان توسعه تجارت ایران در حوزه ایفای تعهدات ارزی را رویکردی جامع و تسهیلگر دانست و انجام این مهم را نیازمند مساعدت کلیه بخشها از جمله بانک مرکزی، گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان امور مالیاتی و... دانست و ادامه داد: لازم است با نگاه کلان و نه بخشی به مقوله صادرات، موانع و مشکلات پیش روی صادرکنندگان را رفع کرد.
نظر شما