نیما تقوی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه ۱۲ سال در تولید دانه های روغنی از قبل کلزا، کنجد، آفتابگردان و زیتون فعالیت می کنم، اظهار داشت: همچنین در زمینه تولید دانه های روغنی سیاه دانه، شاه دانه، کرچک و غیره نیز فعالیت می کنم.
وی با عنوان اینکه اولین کارگاه روغن کشی زیتون را راه اندازی کردم، اظهار داشت: با واردات اولین دستگاه روغن کشی از ایتالیا در این حوزه فعالیت می کنیم و دستگاهی که در این بخش وارد کردیم به صورت پرتابل است و در سر باغات می توان اقدام به روغن کشی کرد.
وی یادآور شد: در حال حاضر در نکا، بهشهر و قائمشهر باغات زیتون وجود دارد و سعی کردیم با تعامل با باغداران و به صورت کارمزدی اقدام به روغن کشی زیتون کنیم.
تقوی ظرفیت دستگاه روغن کشی را ۱۰۰ کیلوگرم در ساعت بیان کرد و گفت: وجود روغن های تقلبی زیتون در بازار از جمله مشکلات است و برای تشخیص روغن اصلی زیتون راه های زیادی وجود دارد که باید به آن توجه شود.
این فعال در زمینه روغن کشی زیتون اظهار داشت:از تفاله های باقیمانده ناشی از روغن کشی زیتون برای کود درختان و گیاهان استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در فصل شورانداختن زیتون به سر می بریم، افزود: زیتون پرورده و روغن کشی از جمله محصولاتی است که تولید می شود.
نظر شما