بازار؛ گروه خودرو: خودروهای برقی در کمتر از یک دهه جای محصولات مجهز به پیشرانههای سوخت فسیلی را خواهند گرفت. اتحادیه اروپا برنامه دارد که تا سال ۲۰۳۰ فروش خودروهای مجهز به پیشرانههای احتراق داخلی را ممنوع کند. سختگیرانهتر شدن استانداردهای آلایندگی خودروسازان اروپایی را به سمت تولید بیشتر خودروهای برقی هدایت کرده است، بازار این قاره سبز همواره مورد توجه خودروسازان بوده و رقابت برای کسب سهم بیشتر فروش بیش از گذشته افزایش یافته است.
در شرایطی که دنیا با کمبود تراشه برای تولید خودرو مواجه و آمار فروش به دلیل مشکلات عدیده اقتصادی ناشی از شیوع کرونا کاهش یافته است. رشد فروش خودروهای الکتریکی در بازار اروپا به عنوان یک بازار سرسخت در برابر محصولات برقی، امسال با افزایش همراه شده است. ظاهرا مشتریان خود را برای تطابق انتخاب محصول با استراتژی اتحادیه اروپا آماده کردهاند. با این تفاسیر در این گزارش به بررسی هشت خودرو الکتریکی پر فروش در بازار اروپا خواهیم پرداخت.
بازار اروپا| صدرنشینی رقابت تسلا و رنو در کمبود تراشه" height="400" src="https://media.tahlilbazaar.com/d/2021/02/02/4/65543.jpg" width="600" />
تسلا مدل ۳ یکی از خودروهای الکتریکی و خودران پر فروش در بازارهای جهانی شناخته میشود، این خودرو در سال میلادی جاری با فروش ۶۶ هزار و ۱۰ دستگاه صدر نشین جدول خودروهای الکتریکی در بازار است
تسلا صدر نشین
تسلا مدل ۳ یکی از خودروهای الکتریکی و خودران پر فروش در بازارهای جهانی شناخته میشود، این خودرو در سال میلادی جاری با فروش ۶۶ هزار و ۱۰ دستگاه صدر نشین جدول خودروهای الکتریکی در بازار است. تسلا تلاش دارد با ارزانسازی تکنولوژی خودروهای خودران و الکتریکی، این محصول را در بازارهای جهانی توسعه دهد. تسلا مدل ۳ در کلاس D سایز کوچک از سال ۲۰۱۷ روی خط تولید این خودروسازی قرار دارد. این خودرو با یک بار شارژ به طور استاندارد میتواند ۴۲۳ کیلومتر را پیمایش کند.
رنو در جایگاه دوم
دومین خودرو پر فروش بازار اروپا رنو زویی است، شرکت خودروسازی رنو در تلاش است که بازار خودروهای الکتریکی را در اروپا به سیطره خود در آورد. این خودروساز در رقابت با تسلا سعی دارد علاوه بر تولید محصول، جایگاههای شارژ خودروهای الکتریکی را نیز توسعه دهد تا بتواند محصولات خود را در بازار به فروش برساند. رنو زویی در سال ۲۰۱۲ توسط این خودروساز فرانسوی رونمایی شد. این خودرو میتواند با یک بارشارژ ۳۹۵ کیلومتر را پیمایش کند. این خودرو از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون ۳۰ هزار و ۳۸۲ دستگاه را در بازار اروپا به فروش رسانده است.
گروه خودروسازی فولکس واگن با محصولات ID.۳ و ID.۴ از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون به ترتیب ۳۰ هزار و ۳۲۹ و ۲۳ هزار و ۸۷۳ دستگاه را به فروش رسانده است
غول خودروسازی اروپا در مقام سوم
گروه خودروسازی فولکس واگن با محصولات ID.۳ و ID.۴ از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون به ترتیب ۳۰ هزار و ۳۲۹ و ۲۳ هزار و ۸۷۳ دستگاه را به فروش رسانده است. ID.۳در سال ۲۰۱۹ معرفی و ID.۴در سال ۲۰۲۰ معرفی شد. هر دو خودرو با یک بار شارژ میتوانند حدود ۴۲۰ کیلومتر را پیمایش کنند. این خودروساز با عرضه دو محصول هاچ بک و اس یو وی الکتریکی در تلاش است که بازار اروپا و بخشی از بازارهای جهانی را در رقابت با تسلا به تسلط خود درآورد.
هیوندای پیشتاز کرهایها در بازار اروپا
هیوندای کونا خودروی در کلاس اس یو وی سایز کوچک، در سال ۲۰۱۷ معرفی و در سال ۲۰۱۸ به تولید انبوه رسید. این خودرو با هدف توسعه محصولات الکتریکی کرهای به بازارهای جهانی معرفی شده است. در سال۲۰۲۱ هیوندای توانست در بازار اروپا جایگاه چهارم فروش را با عرضه ۲۱ هزار و ۷۳۳ دستگاه خودرو کسب کند. هیوندای با توسعه شبکه خدمات پس از فروش در اروپا تلاش دارد میزان فروش کونا را برای سال آینده افزایش دهد. این خودرو با یک بار شارژ میتواند ۳۰۰ کیلومتر پیمایش انجام دهد.
کیا در مقام پنجم
کیا به عنوان دومین برند خودروسازی کره جنوبی شناخته میشود، این خودروساز در سال ۲۰۱۶ اقدام به معرفی محصولی در کلاس اس یو وی کراس اوور سایز کوچک به نام نیرو کرد. کیا نیرو خودرویی تمام الکتریکی برای توسعه محصولات کیا طراحی و تولید شده است. این خودرو در سال میلادی جاری با عرضه ۲۰ هزار و ۷۵۷ دستگاه مقام پنجم عرضه خودروهای الکتریکی در بازار اروپا را به خود اختصاص داده است. براساس استاندارد WLTP هر خودرو الکتریکی باید حداقل ۳۰۰ کیلومتر با یک بار شارژر را طی کند. گفتنی است که به دلیل خدمات پس از فروش نامحدود در بازار اروپا این خودرو فروش مناسبی داشته است.
پژو ۲۰۸ در جایگاه ششم
پژو ۲۰۸ در سال ۲۰۱۲ معرفی شده است، این خودرو از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۱ روی خط تولید این خودروساز قرار دارد. ۲۰۸ در نسخه الکتریکی نیز طراحی و تولید شده است، دومین خودروساز فرانسوی در سال جاری با فروش ۲۰ هزار و ۲۳۴ دستگاه خودرو جایگاه ششم را برای خود کسب کرده است. ۲۰۸ در کلاس هاچ بک توانسته بازار خوبی را برای خود بر خلاف رنو ایجاد کند. این خودرو با یک بار شارژ میتواند حدود ۳۰۰ کیلومتر را پیمایش کند.
فیات در جایگاه هفتم
شرکت خودروسازی فیات با عرضه محصولات اقتصادی و با کیفیت در بازارهای جهانی برای خود شهرت مناسبی ایجاد کرده است. این خودروساز ایتالیایی با طراحی و تولید محصولی در کلاس سدان به نام ۵۰۰ قصد توسعه خودروهای الکتریکی اقتصادی را در بازارهای جهانی داشت. فیات ۵۰۰ با فروش ۱۹ هزار و ۶۸ دستگاه در سال جاری توانسته جایگاه هفتم را در فروش خودروهای الکتریکی را به خود اختصاص دهد. این محصول با یک بار شارژ میتواند حدود ۳۱۰ کیلومتر را پیمایش کند.
نیسان لیف با عرضه ۱۵ هزار و ۵۶۳ دستگاه در بازار اروپا، جایگاه هشتم را برای خود کسب کرده است
نیسان در مقام آخر
شرکت خودروسازی نیسان در تلاش است با عرضه محصولات اقتصادی به بازار، مشتریان بیشتری را جذب کند. در سال ۲۰۱۰ این خودروساز ژاپنی اقدام به عرضه محصولی در کلاس هاچ بک با قوای الکتریکی کرد. لیف را میتوان به عنوان اقتصادیترین محصول الکتریکی در بازارهای جهانی معرفی کرد. این خودروساز با عرضه ۱۵ هزار و ۵۶۳ دستگاه در بازار اروپا، جایگاه هشتم را برای خود کسب کرده است. این خودرو میتواند با یک بار شارژ مسافتی حدود ۳۱۰ کیلومتر را پیمایش کند.
نظر شما