۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
فتح بازارهای جهانی توسط فنر لول ایران | صادرات به فرانسه محقق شد
مدیرعامل شرکت فنر لول دامغان:

فتح بازارهای جهانی توسط فنر لول ایران | صادرات به فرانسه محقق شد

دامغان- مدیرعامل شرکت فنر لول دامغان از فتح بازارهای جهانی و ساخت دو هزار و ۵۰۰ نوع فنر در این کارخانه خبر داد و گفت: این شرکت به فرانسه فنر صادر می کند.

به گزارش خبرنگار بازار، جواد علی نژاد بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با موضوع «صنعت و مسئولیت اجتماعی» با حضور اصحاب رسانه در شرکت فنر لول ایران در دامغان بیان کرد: شرکت تولیدی و صنعتی دانش بنیان فنر لول ایران تولید کننده انواع فنرهای صنعتی با بیش از ۴۰ سال سابقه تنها فنرساز ایرانی دارای تاییدیه پژو و رنو در فرانسه است.

وی افزود: عضویت در انجمن تحقیقات فنر انگلستان صادرات فنر به فرانسه از جمله موفقیت‌های این شرکت است شرکت فنر لول ایران همچنین گرید یک شرکت‌های خودروساز داخلی و خارجی را دارد تنها آزمایشگاه معتبر شرکت‌های اروپایی در ایران در این شرکت واقع است.

مدیرعامل فنر لول ایران همچنین بیان کرد: اخذ گرید دانش بنیانی و خودکفایی در تولید بیش از دو هزار و ۵۰۰ نوع فنر در کنار همکاری با دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی داخلی و خارجی از جمله دیگر موفقیت‌های شرکت فنر لول ایران است

علی نژاد با بیان اینکه گروه‌ صنعتی فنرلول با شعار نوع آوری اجتماعی و خلق ارزش به جای توزیع ثروت به توانمندسازی نیازمندان گام های ارزشمندی در جهت توسعه اجتماعی برداشته است افزود: شرکت فنرلول ارتباط تنگاتنگ خود را با آموزش و پرورش و موسسات خیریه حفظ نموده و هدف این کار را شناسایی دانش آموزان مستعد و حمایت از آنان برای ورود به مقاطع بالای تحصیلی و تضمین شغل می‌داند.

وی فعالیت در حوزه مسئولیت اجتماعی را از وظایف صنعت کاران دانست و تشریح کرد: شرکت فنرلول ایران در استفاده از فناوری های نوین و دوستدار محیط زیست با هدف کاهش مصرف انرژی، کاهش آلایندگی و مدیریت پسماند نیز پیشگام بوده است.

کد خبر: ۳۳۳٬۴۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha