جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی بازار، با اشاره به دلایل عدم سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه برق گفت: متاسفانه ما در اقتصاد حوزه برق خوب عمل نکردیم.
وی با بیان اینکه واحدهای بزرگ صنعتی باید خودشان بروند و نیروگاه ایجاد کنند، بیان داشت: چه دلیلی دارد که ما بخواهیم قیمتها در حوزه برق را به دلیل بدهکاری و شوآفهایی که برخی مسئولین انجام میدهند پایین نگه داریم که نهایتا این مسئله برای بخش خصوصی مقرون به صرفه نباشد و عملاً ظرفیت جدید ایجاد نشود؛ بنابراین باید به این شوآفها پایان داد و به سمت و سویی رفت که واحدهای بزرگ صنعتی برق خودشان را خودشان تأمین کنند.
این نماینده مجلس با اشاره به نقیضه رگلاتوری در حوزه برق بیان داشت: همچنین در مبحث رگلاتوری حوزه برق دولت مدت ها اجازه نمی داد تا این رگلاتوری مستقر شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان اینکه رگلاتوری در حوزه برق یک نهاد تنظیم کننده بوده و میتواند وزارت نیرو را وادار به دفاع از حق و حقوق بخش خصوصی کند، بیان داشت: حتی آقایان در زمان بررسی این موضوع - رگلاتوری حوزه برق- به اشکال مختلف در کمیسیون جهش تولید مخالفت می کردند و ما به هر زور و ضربی آمدیم و یک نهاد رگلاتوری را مصوب کردیم در عین حال دولت لایحه این موضوع را بسیار با تاخیر و طی چندین سال به مجلس ارائه کرد.
وی با بیان اینکه بدین شکل نمیشود مملکت را اداره کرد، اظهارداشت: مگر بخش خصوصی زر خرید ما است تا بخواهیم اراده خودمان را بر بخش خصوصی تحمیل کنیم.
این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به سرنوشت طرح «جهش تولید رمزارزها با استفاده از ظرفیت نیروگاهها» و تاثیر آن در افزایش ظرفیت برق در کشور گفت: در بحث رمزارزها تلاشمان بر این بود که این امکان و فرصت را فراهم کنیم که تولیدکنندگان رمز ارز بیایند و ظرفیت نیروگاهی ایجاد کنند و در فصل تابستان که پیک مصرف ما شکل میگیرد به وزرات نیرو در توزیع برق کمک کنند. متأسفانه این کوتهنظری و کوتهفکریهای حاکم وزارت نیرو اجازه نداد این کار صورت گیرد و این طرح ما در کمیسیون انرژی رد شد.
قادری تأکید کرد: طرح جهش تولید رمزارزها با استفاده از ظرفیت نیروگاهها به بخش خصوصی معطوف میشد و ما میتوانسیتم ظرفیت بخش خصوصی در حوزه برق را به کار بگیریم، اما متأسفانه این طرح رد شد. با این حال ما میکوشیم این طرح را در زمانی دیگر مجددا مطرح کنیم.
نظر شما