امیر ارجمند در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه در سند آمایش سرزمین گردشگری از اولویت های اصلی توسعه استان زنجان تعریف شده است، گفت: در این سند احیاء هنرهای فراموش شده، تقویت تولید و صادرات صنایعدستی، حفظ و احیاء آیین ها و سنت ها و تقویت و احیاء ارزشهای فرهنگی، تاریخی و قومی مشخص شده است.
وی از اجرای ۶ طرح شاخص گردشگری در سالجاری در استان زنجان خبر داد و اظهار داشت: این طرحها شامل دو هتل پنج و سه ستاره، دو سفره خانه سنتی و دو خانه بوم گردی با سرمایه گذاری بخش خصوصی است و با بهره برداری این تعداد پروژه اشتغال بسیار خوبی در بخش خدمات استان ایجاد می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی زنجان از وجود ۱۳۴ خانه بومگردی فعال در استان زنجان خبر داد و گفت: این استان ظرفیت ایجاد ۱۰ اقامتگاه بوم گردی جدید را دارد.
ارجمند با بیان اینکه راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی به منظور فراهم کردن زمینه و بستری برای معرفی فرهنگ، گویش، غذای محلی است، ابراز داشت: طی سالجاری توسعه خانه های بوم گردی جزو برنامه های میراث فرهنگی استان است.
وی با بیان اینکه این استان ظرفیتهای بسیار خوبی در بخش گردشگری، صنایعدستی دارد، گفت: تامین امنیت سرمایه گذار و ایجاد زیرساختهای گردشگری مانند هتل و اقامتگاههای بوم گردی نیاز به برنامه ریزی کارشناسی شده دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان تصریح کرد: باید به توسعه اشتغال استان در بخش گردشگری توجه شود و تحقق این مهم هم نیاز به حمایت دولت از بخش خصوصی دارد.
ارجمند افزود: ایجاد خانه های بوم گردی مربوط به بخش خصوصی است و سازمان میراث فرهنگی در صدور مجوز و تسهیلات سرمایه گذار را حمایت می کند.
نظر شما