۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۳
عملکرد ضعیف وزارت راه در احداث جاده های ترانزیتی| پایانه های مرزی متولی واحدی ندارند
عضو کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد

عملکرد ضعیف وزارت راه در احداث جاده های ترانزیتی| پایانه های مرزی متولی واحدی ندارند

حسین پور، عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: توسعه جاده های ترانزیتی کشور به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم صادرات محصولات داخلی در جهش تولید باید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، کمال حسین پور با اشاره به وضعیت پایانه‌های مرزی غرب کشور، گفـت: پایانه مرزی تمرچین پیرانشهر دارای تردد روزانه بیش از ۱۵۰ کامیون ترانزیتی به عراق بود اما تردد مسافران به دلیل مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا به صورت محدود و تنها در شرایط ضروری انجام می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مدیریت ضعیف پایانه‌های مرزی افزود: هنوز مشخص نیست که کدام مجموعه اعم از گمرگ و ... مسئولیت پایانه های مرزی را بر عهده دارند، لذا باید با یک پارچه‌سازی متولی تمامی پایانه های مرزی تلاش کنیم این مجموعه ها با سیاست واحد اداره شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، به وضعیت بازارچه معاملات مرزی "کیله" اشاره و خاطرنشان کرد: این منطقه در حالی سال گذشته به عنوان مرز رسمی از جانب ایران معرفی شد که هنوز  پایانه آن احداث نشده است.

نماینده پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی افزود: عملیات ساخت پایانه کیله به زودی آغاز می‌شود تا هر چه سریع تر و پس از رایزنی با طرف عراقی، کیله به مرز رسمی تبدیل شده و مسیر ترازیتی جهت صادات محصولات داخلی و همچنین عبور و مرور مسافران ایجاد شود.

حسین پور با اشاره به راه های ترانزیتی استان آذربایجان غربی، عنوان کرد: جاده پیرانشهر – نقده به طول ۴۵ کیلومتر یکی از جاده های ترانزیتی غرب کشور است اما متاسفانه پیمانکار این پروژه طی ۶ سال حتی یک متر از این جاده را هم آسفالت نکرده است. جاده مذکور ۳۰ سال پیش ساخته شده و تردد و بار صادراتی آن روزانه بیش از ۵۰۰ کامیون و تریلی است از این رو کار ساخت جاده را به پیمانکار دیگری دادیم و امیدواریم تا شهریور ماه سال جاری ۱۵ کیلومتر آن آماده شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه احداث جاده های ترانزیتی بسیار ضعیف است، گفت: جاده کیله به سردشت نیز یکی از جاده‌های ترانزیتی بسیار خطرناک بوده که متاسفانه هیچ هزینه‌ای برای بهبود آن نشده است. ضمن اینکه توسعه جاده های ترانزیتی کشور به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم صادرات محصولات داخلی در زمینه جهش تولید باید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر: ۸۹٬۶۸۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha