به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی، رضا صالحیشهرابی رییس اداره کل اعتبارات و تأمین مالی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به آسیبدیدگان ناشی از سیل ابتدای امسال از سوی بانک مسکن همچنان ادامه دارد، گفت: بانک مسکن در دو مرحله برای پرداخت تسهیلات به سیلزدگان امسال اعتبار تخصیص داده است. مجموع اعتبار تخصیصی در هر دو بخش رقمی بالغ بر ۹۵۰ میلیارد تومان میشود که این اعتبار در سه بخش شامل بازسازی واحدهای مسکونی شهری و روستایی، تعمیر واحدهای مسکونی شهری و روستایی و همچنین پرداخت هزینه های معیشتی و خرید لوازم خانگی در ۲۲ استان آسیب دیده در قالب تسهیلات در حال پرداخت به متقاضیان است.
وی ادامه داد: آخرین گزارش عملکرد ارایه شده از سوی مدیریت شعب در خصوص حجم تسهیلات پرداختی در هر سه بخش حاکی از آن است که از زمان آغاز پروسه پرداخت تسهیلات در استان های کشور از سوی شعب بانک مسکن تا پایان بهمن ماه امسال، از مجموع پرونده های معرفی شده به شعب، ۳۶ هزار و ۵۸۶ پرونده تسهیلات خود را در یکی از سه حوزه بازسازی، تعمیر یا خرید لوازم خانگی دریافت کرده اند. ارزش تسهیلات پرداختی در بازه زمانی مذکور رقمی بالغ بر ۷۷۴ میلیارد و ۴۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان میشود.
به گفته صالحی یکی از مهمترین بخشهایی که آسیبدیدگان در استانهای مختلف کشور متقاضی اخذ تسهیلات بوده اند «تعمیر واحدهای مسکونی» بوده است.
وی درباره کارنامه عملکرد بانک مسکن در حوزه پرداخت تسهیلات برای تعمیر واحدهای مسکونی به پایگاه خبری بانک مسکن، گفت: طی ۱۱ ماه گذشته، در روستاها و شهرهای آسیب دیده کشور، مجموعا ۱۵ هزار و ۸۰۲ پرونده برای اخذ تسهیلات ویژه تعمیر واحدهای مسکونی به شعب بانک مسکن معرفی شده اند که از این تعداد تا پایان بهمن ماه، مجموعا ۱۵ هزار و ۷۴۹ پرونده تسهیلات خود را دریافت کرده اند. مقایسه این دو آمار بیانگر سرعت بالای رسیدگی به پرونده تسهیلاتی سیلزدگان در شعب بانک مسکن است که باعث شده عملیات تعمیر و بازسازی مناطق سیل زده نیز بدون وقفه در جریان باشد.
رییس اداره کل اعتبارات و تأمین مالی بانک با تأکید بر آنکه بیشترین تعداد پروندههای تسهیلاتی پرداخت شده به سیلزدگان برای تعمیر واحدهای مسکونی بوده است، تصریح کرد: مبلغ تخصیص یافته برای پاسخ دهی به این تعداد پرونده از مجموع اعتبار تخصیصی معادل ۱۷۲ میلیارد و ۸۸۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بوده است.
صالحی در عین حال به سه استان دارای بیشترین پرونده های پرداخت تسهیلات در حوزه تعمیر واحدهای مسکونی اشاره کرد و افزود: از مجموع ۱۵ هزار و ۷۴۹ پرونده تسهیلات پرداخت در حوزه تعمیر واحدهای مسکونی شهری و روستایی، ۳ هزار و ۶۴۴ پرونده به استان لرستان، ۳ هزار و ۴۲۷ پرونده به استان خوزستان و همچنین ۲ هزار و ۴۱۵ پرونده به استان گلستان تعلق داشته است. به این معنی که معادل ۶۰ درصد پرونده های تسهیلاتی در حوزه تعمیر واحدهای مسکونی به این سه استان تعلق داشته که نشان دهنده حجم بالای خسارت در این استان ها است.
نظر شما