به گزارش بازار، عباس علی آبادی در حاشیه مراسم امضا قرارداد نصب این توربین با شرکت برق حرارتی گفت: خروجی این نیروگاه بجای گاز گلخانه ای، بخار آب است که اثرات مثبتی در وضعیت زیست محیطی تهران خواهد داشت.
وی با اشاره به ارز آور بودن این توربین افزود: گروه مپنا به زودی این توربین را به بازار بین المللی عرضه خواهد کرد که به دلیل ویژگیهای آن با استقبال بسیار زیادی مواجه خواهد شد.
علی آبادی با بیان اینکه ساخت توربین گازی از افتخارات مصنوعات بشر است و خدمات زیادی برای انسانها داشته ادامه داد: ایران در این زمینه صاحب فناوری و دانش برای طراحی انواع این نوع ماشین است و البته این توربین متناسب با شبکه برق کشور و برای توسعه و ارتقاء شبکه برق طراحی و ساخته شده است.
مدیرعامل گروه مپنا گفت: توربین کلاس fmgt۷۵ دارای قدرت تولید ۲۲۰ مگاوات در سیکل ساده و بهره وری ۶۰ درصد در سیکل ترکیبی است که به زودی در مقیاس ملی در بسیاری از نیروگاهها نصب خواهد شد.
وی افزود: ما در حال حاضر در نیروگاههای عراق از توربینهای mgt۷۰ استفاده میکنیم، زیرا کشور عراق به دلیل سوخت موجود و شرایط اقلیمی، نیازمند توربینهای ماندگار است که این نوع توربین نیز پاسخ مناسبی به این نیاز داده است.
علی آبادی اضافه کرد: یکی از ویژگیهای نیروگاههای سیکل ترکیبی جدید نسبت به نیروگاههای قدیمی، کاهش مصرف آب تا یک دهم است.
مدیرعامل گروه مپنا با اشاره به اینکه استفاده از هیدروژن به عنوان سوخت در دنیا بسیار مورد توجه است گفت: با توجه به اینکه محل تولید برق در نیروگاههای تجدید پذیر با محل مصرف یکی نیست ما نیازمند ذخیره سازی برق تولیدی در این نیروگاهها هستیم تا در جای دیگر مصرف کنیم به همین دلیل در جهان این برق به هیدروژن تبدیل و سپس در نیروگاههای حرارتی مصرف میشود که ما نیز در حال حرکت به این سمت هستیم.
نظر شما