محمد امیدی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به تلاشهای صورت گرفته توسط مجموعه پست استان همدان در مسیر توزیع مناسب مرسولات پستی در ایام شیوع کرونا و افزایش شمار مرسولات گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در کنار توزیع صحیح و به موقع مرسولات از مسئولیت های پست در قبال مشتریان خود است که به خوبی در حال انجام است.
امیدی با اشاره بازاریابی باجه ای افزود: درآمد پایدار شبکه پستی در بخش جذب ترافیک باجه ای است که این مهم نظارت دقیق تر، مستمر و هوشمندانه را می طلبد.
مدیرکل پست استان همدان تاکید کرد: با تحولات فناوری، خواست و ذائقه مشتریان تغییر کرده بنابراین بازاریابی باید بتواند به سرعت تغییرات شرایط محیط را درک و متناسب با آن برنامه ریزی کند.
وی با اشاره به اینکه چهار هاب پستی در کشور تعریف شده است، اظهار کرد: چهار هاب پستی در کشور تعریف شده که استان همدان نیز یکی از این هابها را در اختیار دارد بهطوریکه مرسولات غرب کشور را همدان دریافت میکند و از همدان به سایر نقاط فرستاده میشود.
وی با بیان اینکه در شرکت پست به دنبال ایجاد خدمات نو هستیم تا سهم خود را از بازار افزایش داده و با طراحی سرویس های نوین مخاطبین جدیدی جذب کنیم، گفت: گسترش فناوری اطلاعات نه تنها سبب کمرنگ شدن خدمات پستی نشده بلکه با سرویس های جدیدی که در بستر آی تی طراحی شده و خدماتی که متناسب با نیاز مردم ارائه میشود، نیاز پست و اهمیت آن به عنوان تکمیل کننده زنجیره خرید و فروش بیش از پیش مورد استقبال و توجه مردم و نهادها قرار گرفته است.
امیدی عنوان کرد: ماهانه بیش از سه میلیارد تومان از بابت ارائه خدمات به شهروندان در پست همدان هزینه می شود که این هزینه کرد باید منجر به رضایت شهروندان،جذب ترافیک بیشتر و نظم و انضباط اداری شود.
مدیرکل پست استان همدان همچنین از وجود ۵۰۱ واحد پستی شامل ۴۳ واحد دولتی و ۴۵۸ واحد خصوصی در استان همدان خبر داد و با بیان اینکه ۳۱۶ واحد پستی روستایی و ۱۸۵ واحد شهری است، گفت: تعداد صندوق های پستی شهری ۲۴۸ واحد و تعداد صندوق های پستی روستایی ۴۳۳ مورد است.
نظر شما