به گزارش بازار و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان؛ گودرز کیانی با اشاره به اینکه میانگین احداث کمربند حفاظتی در چهار سال گذشته ۳۶ کیلومتر در سال بوده که امسال این رقم به بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده و ۸۲ کیلومتر حایل ایجاد می شود، افزود: میزان فعالیت امسال با حجم انجام شده با دو سال گذشته برابری می کند و با احداث این دیوارهای حایل اراضی ملی و مستثنیات مردم تفکیک می شود.
رئیس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان هدف از اجرای طرح کمربند حفاظتی را تثبیت حد و مرز منابع ملی و مستثنیات اشخاص، پیشگیری از تجاوزات احتمالی به اراضی ملی، تسهیل در پاسخ دهی به موقع به استعلامات، کاهش هزینه های قضائی پرونده ها، بالا رفتن توان حقوقی، داشتن صرفه اقتصادی و تشخیص آسان عرصه های ملی با اراضی اشخاص عنوان کرد.
کیانی عنوان کرد: اجرای طرح کمربند حفاظتی در مکان هایی که ارزش زمین بالا رفته و احتمال دارد افراد سودجو به این اراضی دست برد داشته باشند اولویت دارد.
وی تاکید کرد: تامین منابع اعتباری لازم برای اجرای این طرح در استان همدان امکان اجرای کامل پروژه را برای اراضی ملی فراهم می سازد.
نظر شما