به گزارش بازار به نقل از وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی اظهار کرد: تمام توان وزارت آموزش و پرورش و سایر دستگاهها، وزارتخانه ها، سازمانهای دولتی، بخش عمومی خصوصاً نهادهای حمایتی و انجمنهای خیریهای و مردمی را به کارخواهیم گرفت تا در جهت تأمین تجهیزات هوشمند و در راستای طرح هدایت (هر دانشآموز یک تبلت و هر تبلت یک مدرسه، یک کلاس) نقش حمایتی خود را ایفا نماییم.
وی افزود: این جریان با محوریت نهادهای حمایتی، خیریهای، انجمنهای مردمی و اقشار مختلف مردم تحقق خواهد یافت و درعینحال تلاش خواهیم کرد تا از تمام ظرفیتهای بخش دولتی و بخش عمومی استفاده کنیم.
حاجی میرزایی گفت: بهزودی سامانهای راهاندازی خواهد شد که تمام فعالیت استانها در این خصوص ثبت میشود و امکان کمک خیرین و نهادهای حمایتی و مردمی از طریق این سامانه در راستای تقویت آموزش مجازی و دیجیتالی با استفاده از ظرفیت خیرین و اهداکنندگان به شکل مدرسهای، شهرستانی، استانی و ملّی ثبت خواهد شد.
وزارت آموزش و پرورش پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس شعار آموزش تعطیل نیست را در دستور کار قرار داد و از همان زمان به تداوم یادگیری در فضای مجازی و مدرسه تلویزیونی پرداخت. اما مشکل از آنجایی آغاز شد که به گفته مسوولان آموزش و پرورش ۳۰ درصد دانش آموزان عادی و ۴۰ درصد دانش آموزان با نیازهای ویژه از ابزار هوشمند مانند تبلت و موبایل محروم بودند.
در کنار طرحهای وزارت آموزش و پرورش بسیاری از مردم و معلمان نیز به صورت خیرخواهانه در اقصا نقاط کشور برای دانشآموزان نیازمند به صورت انفرادی نیز تبلت و گوشی هوشمند تلفن همراه تهیه کردند تا بتوانند از آموزش مجازی در دوران بحرانی شیوع کرونا بهرهمند شوند.
نظر شما