به گزارش بازار به نقل از میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان، امیر ارجمند با بیان اینکه توسعه صنایعدستی روستایی جزو برنامه های اقتصاد مقاومتی است، افزود: شناسایی و انتخاب روستاهای دارای ظرفیت سرمایهگذاری، توسعه، آموزش و تولید صنایع دستی نیز در این راستا است.
وی اظهار داشت: روستاهای اندآباد، مجینه، پنبه جوق و امین آباد شهرستان زنجان به عنوان روستاهای هدف صنایع دستی در رشتههای چاقوسازی و گیوهبافی در استان انتخابشدهاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان، با بیان اینکه این روستاها ظرفیت بالایی در حوزه صنایعدستی دارند، گفت: رشته های صنایعدستی همواره بهعنوان یکی از راههای ارزان و مناسب برای اشتغالزایی مطرح است.
ارجمند تاکید کرد: روستاییان می توانند از فرصت ایجادشده توسط میراث فرهنگی و تسهیلات صندوق کارآفرینی امید برای توسعه محصولات صنایع دستی و اشتغال زایی در این حوزه، اقدام کنند.
وی افزود: بیش از ۴۵ رشته صنایع دستی در استان زنجان وجود دارد که در میان آنها ملیله کاری، چاروق دوزی، چاقوسازی، مسگری، قلمزنی، گلیم بافی، گیوه بافی و گیوه دوزی از صنایع دستی بومی این استان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، ابراز کرد: هم اکنون حدود شش هزار نفر در این استان به طور مستقیم در رشتههای مختلف صنایع دستی اشتغال دارند.
نظر شما