به گزارش بازار، محمدرضا خلجی روز سه شنبه با بیان اینکه همزمان با ایام نوروز بازارچه های صنایع دستی در شهرستانهای مختلف استان و ۲ مجموعه فروشگاه نیز در ملایر و لالجین فعالیت داشتند افزود: تعداد بازدید کنندگان از این بازارچه ها حدود ۱۲ هزار و ۴۲۳ نفر اعلام شده است.
وی اظهار کرد: در این بازارچهها، ۱۸۵ غرفه فعال بود که انواع محصولات صنایع دستی استان را برای فروش عرضه کرده بودند.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: بر اساس اطلاعات ارائهشده، بیشترین تعداد بازارچهها در شهرستان همدان با پنج بازارچه و ۳۸ غرفه فعال بود و شهرستان ملایر نیز با پنج بازارچه و ۴۰ غرفه در رتبه بعدی قرار دارد.
خلجی افزود: در سایر شهرستانهای استان همچون تویسرکان، نهاوند، بهار، اسدآباد، کبودرآهنگ و رزن نیز بازارچههای صنایع دستی فعال بود.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی استان همدان گفت: این بازارچهها نقش مهمی در حمایت از هنرمندان صنایع دستی، رونق اقتصادی و معرفی ظرفیتهای فرهنگی استان همدان دارد و برنامههای ویژهای برای گسترش و حمایت از این بازارچهها در سال جاری در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ رشته و زیررشته فعال صنایعدستی شامل رشتههای سفالگری، نقاشی روی سفال، سفال نقش برجسته، سراجیسنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، منبت، معرق چوب، خراطی، مرواربافی، رودوزیهای سنتی، عروسکبافی، گلیمبافی، زیورآلات سنتی، قلمزنی روی مس و نقاشی روی شیشه در استان فعال است که از ظرفیت شرکت در بازارچههای صنایعدستی برخوردارند.
خلجی، رفع دغدغه هنرمندان در حوزه بازاریابی و عرضه محصولات تولیدی صنایع دستی را از اولویتهای کاری این اداره کل برشمرد و افزود: ۳۵ بازارچه صنایع دستی در سال گذشته برای فروش صنایع دستی برپا شد و ۱۹ بار در نمایشگاه های خارجی و داخلی شرکت کرد.
نظر شما