به گزارش بازار، شب گذشته به بهانه هفته جهانی کارآفرینی و افتتاح دفتر جدید مجمع کارآفرینان ایران، نشستی با حضور معاون امور صنایع وزارت صمت، تعدادی از نمایندگان و اعضا هیات رئیسه فراکسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی و پیشرانهای اقتصادی بخش خصوصی عضو مجمع کارآفرینان ایران در محل مجمع برگزار شد و حاضرین ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص شرایط کلان اقتصادی، راهکارهای عملی برای حفظ دستاوردهای کشور در دوران تحریم را بررسی کردند.
در این نشست مهدی صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صنعت معدن و تجارت، حجت الاسلام والمسلیمن موسوی لارگانی رئیس فراکسیون کارآفرینی، دکتر شاکری نائب رئیس اول، دکتر سنگدوینی دبیر اول فراکسیون و عضو کمیسیون انرژی، طهماسبی دبیر دوم فراکسیون و خانم دکتر آزاد سخنگوی فراکسیون و عضو کمیسیون اصل ۹۰، آقای دکتر قادری و آقای دکتر عزیزی اعضا فراکسیون سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی در جمع کارآفرینان و نخبگان اقتصادی کشور حاضر و با رایزنی در خصوص مشکلات جدی موجود پیش روی کارآفرینان و تولید کنندگان کشور بر لزوم دستیابی به سازوکاری قانونی و اجرایی با هدف برطرف کردن موانع موجود و افزایش عمق تولید در کشور تاکید کردند.
صادقی نیارکی در سخنانی ضمن تبریک تقارن هفته کارآفرینی و هفته بسیج و ارج نهادن بر جایگاه ویژه کارآفرینی در کشور اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری، نگاه دولت و به ویژه وزارت صمت به کارآفرینان و تولیدکنندگان داخلی نگاه فرماندهان جنگ اقتصادی در کشور است. افرادی که با حضور جهادی در خط مقدم مقابله با تحریم و فشارهای اقتصادی دشمنان انقلاب، با کمترین امکانات دست به کار بزرگی زدند.
وی با تاکید بر موضوع ساخت داخل و عمق تولید و حیاتی بودن جایگاه مجمع کارآفرینان به عنوان اتاق فکر تولید و اشتغال زایی در کشور تصریح کرد: وزارت صمت به عنوان خانه صنعتگران و کارآفرینان کشور تمام قد آماده حمایت و صیانت از کارآفرینی در کشور است. دکتر صادقی نیارکی در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن اشاره آماری به دستاوردهای مثبت و امیدوارکننده دوران تحریم برای تولید و خودکفایی کشور افزود: یکی از مهمترین وظایف مجمع کارآفرینان ایران در این مقطع حساس میتواند نظارت، کنترل و مطالبهگری در قبال قوانین باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سید ناصر موسوی لارگانی رئیس فراکسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت نقش مجمع کارآفرینان ایران در برطرف کردن معضل اشتغال در کشور اظهار داشت: در حال حاضر بحث بیکاری و اشتغال مهمترین تهدید اقتصادی و امنیتی کشور است. وقتی به آمار طلاق توافقی در کشور نگاه میکنیم، بیکاری و مشکلات معیشتی یکی از اصلیترین انگیزهها در از هم پاشیده شدن بنیان خانواده است. وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و بویژه فراکسیون کارآفرینی مجلس از آمادگی تمام و کمال برای حمایت از کارآفرینان و تولید کنندگان کشور برخوردار است، گفت: تجربه نشان داده دولت توان ایجاد شغل ندارد؛ این واقعیتی است که باید بپذیریم. از سوی دیگر آموزش و پرورش کشور هم باید با تغییر رویکردهای آموزشی خود به تربیت کارمند و فرهنگ پشت میز نشینی پایان دهد. امروز کشور نیاز به کارآفرین و تولید کننده خلاق دارد.
رئیس فراکسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز آمادگی مجلس برای بررسی تمامی لوایح پیشنهادی از طرف دولت تاکید کرد: فراکسیون کارآفرینی مجلس با بیش از ۱۰۰ عضو و به عنوان یکی از قدرتمندترین فراکسیونها آمادگی دارد با استمرار جلسات و نشستهای تخصصی با اعضا مجمع کارآفرینان در ارایه طرح و تصویب قوانین تسهیل کننده تمام ظرفیت خود را بکار گیرد.
در ادامه این نشست محمد رضا دیانی رئیس هیات مدیره مجمع کارآفرینان ایران با تشکر از حضور مقامات دولتی و نمایندگان مجلس در سخنانی به بررسی وضعیت اقتصادی کشور و فرصتها و تهدیدات موجود پرداخت. وی با بیان اینکه تردیدی نیست تحریمها فشار بسیار زیادی به مردم وارد کردهاست و با تعدیل این فضا حتما شرایط کشور و مردم به سمت بهبودی پیش خواهد رفت افزود: اما نباید از دستاوردهای این دوران سخت به راحتی عبور کنیم و کشور را بار دیگر به همان مسیر اشتباه واردات و مصرف گرایی بازگردانیم. امروز که به لطف خدا و همت قابل ستایش کارآفرینان و تولید کنندگان داخلی به جایگاهی رسیدهایم که رویای اقتصاد بدون نفت محقق شدهاست، بازگشت به خام فروشی و دور باطل واردات افسارگسیخته، خیانتی آشکار در حق کشور است.
دیانی با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری دامه برکاته در خصوص لزوم اتکای کشور به تولید داخلی و همچنین تجربه ناموفق برجام و مذاکرات صرفا سیاسی خاطر نشان کرد: عدهای در کشور به تکاپو افتادهاند تا با رویکردی صرفا سیاسی و بدون توجه به افقهای خودکفایی، باردیگر کشور را در مسیر مصرف زدگی قرار دهند. اینجا جایی است که باید دولت و مجلس دست در دست کارآفرینان مجدانه ایستاده و از دستاوردهای دوران تحریم به خوبی صیانت کند. وی افزود: ما به دنبال تداوم تحریمها نیستیم. حرف ما حفظ و صیانت از دستاوردهایی است که به قیمت یک سال و نیم فشار کمرشکن به دست آمده است.
در پایان این نشست تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارآفرینان ضمن تاکید مجدد بر جایگاه مجمع کارآفرینان ایران به عنوان یک نهاد راهبردی برای تقویت تولید و ارتقا پیشرانهای صنعتی کشور، بر لزوم تداوم این نشستها و تشکیل کارگروهی با هدف بررسی پیشنهادها و طرحهای مصوب این مجمع به اتفاق نظر رسیدند.
نظر شما