به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین، علی اکبر اسدالهی اظهار داشت: این طرح با استفاده از اعتبارات منابع طبیعی و آبخیزداری و با مشارکت بهره برداران محلی انجام می شود.
وی با بیان اینکه عرصه های مرتعی قابلیت خلق درآمد زیادی برای روستاییان و دامداران سنتی دارند و این طرح به تحقق این مهم کمک می کند، گفت: در این طرح بذور مورد نیاز از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین تهیه و کاشت، نگهداری و قرق نیز برعهده بهره برداران محلی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین با بیان اینکه در این طرح احیا و تقویت گونه های مختلف گیاهان دارویی مورد توجه قرار دارد،افزود: باریجه، رازیانه، آویشن، ختمی و کما از جمله گونه هایی هستند که در این طرح کشت می شوند.
اسدالهی با اشاره به اجرای این طرح در زمین های مرتعی اراضی ملی، گفت: مناطقی مانند آوج و آبگرم، الموت غربی و شرقی و طارم سفلی استعداد بالایی در زمینه کشت گیاهان دارویی دارند به همین دلیل تمرکز این طرح در مناطق یاد شده است.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح ضمن بهره وری در استفاده از ظرفیت های منابع طبیعی و کمک به احیای آنها، موجب درآمدزایی جامعه محلی و روستایی شده و گامی به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه اراضی ملی به شمار می رود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین همچنین گفت: طرح کشت گیاهان دارویی با منبع درآمدی جدیدی که برای مرتع داران و دامداران روستایی ایجاد می کند از فشار و بهره برداری بیش از اندازه از مراتع نیز جلوگیری می کند
نظر شما