به گزارش بازار به نقل از شاتا، رضا رحمانی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگاران افزود: الان حدود ۵۰۰ میلیون دلار در مجموع کک اسفنجی و الکترود گرافیتی واردات داریم که این عدد نیز با توجه به کاهش قیمت صورت گرفته، بوده است و سال قبل رقم واردات الکترود گرافیتی بالای ۶۰۰ میلیون دلار بوده است که این مهم باید مدنظر باشد.
به اندازه مصرف بیش از دو سال آینده فولاد داریم
وی با بیان اینکه خوشبختانه به اندازه مصرف تا بیش از دو سال آینده فولاد داریم، تصریح کرد: واحد مونتاژ الکترود گرافیتی را در نیز حال احداث داریم که تا آخر سال یا اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد و مشکلی در تامین الکترود قطعا نخواهیم داشت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت داخلی سازی و کاهش ارزبری را از مهمترین تاثیرات طرح های خودکفایی برشمرد و گفت: مجموعه پژوهشگاه وزارت نفت در خصوص تولید کک اسفنجی و سوزنی به تکنولوژی و فناوری رسیده است و تولید و اشتغال داخل با این طرح رونق می گیرد و واحدهای پایین دستی و جنبی نیز فعال خواهد شد که در اقتصاد ملی موثر است.
رحمانی با یادآوری اینکه گلوگاه های مهم وارداتی ما فولاد و آلومینیوم بوده است، گفت: خوشبختانه با این تفاهم نامه و همتی که در وزارت نفت و ایمیدرو انجام شده است، به این تفاهم نامه رسیدیم که افتخار آمیز و یک پیروی بزرگ است.
ارزش تولیدات صنایع معدنی کشور حدود ۲۲ میلیارد دلار است
وی با اعلام اینکه صنایع معدنی کشور ظرفیت های خوبی دارند، گفت: در حال حاضر ارزش تولیدات صنایع معدنی کشور حدود ۲۲ میلیارد دلار است که ظرفیت خوبی است
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه با این تفاهم نامه قدم بزرگی برداشتیم، افزود: فولاد و آلومینیوم و مس به عنوان فلزات استراتژیک و اساسی مهم هستند.
برای قطع وابستگی در گلوگاه های وارداتی برنامه داریم
رحمانی ادامه داد: در حوزه های دیگر نیز هر کجا گلوگاهی بوده برای قطع وابستگی برنامه گذاشتیم، در پارچه صنایع نساجی به سرعت در حال توسعه هستند و هر ماه خودکفایی بیشتر میشود. در حوزه لاستیک سنگین نیز برنامه ها در حال پیگیری است.
گفتنی است که نشست امضای تفاهم نامه تولید کک اسفنجی و سوزنی در پالایشگاه های بندرعباس و امام خمینی شازند میان ایمیدرو و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با حضور وزرای نفت و صمت برگزار شد.
نظر شما