مشیر الحق عابدی در گفتگو با خبرنگار بازار خاطرنشان کرد: نتایج اولین دوره اجرای طرح ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی کشور در سال ۹۸ نشان دهنده این موضوع است که دستگاه های اجرایی در سه استان خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و یزد به ترتیب بیشترین میزان رضایت فعالان اقتصادی را از آن خود کرده اند.
وی ادامه داد: طرح ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی کشور با مشارکت هزار و ۶۰۰ فعال اقتصادی از مجموعه سه اتاق بازرگانی، تعاون و اصناف ایران در اردیبهشت ماه و خرداد ماه سال جاری انجام گرفته است.
معاون استاندار خراسان جنوبی بیان داشت: سهولت در فرآیند های اداری، سرعت در ارائه خدمات، کیفیت رسیدگی به درخواست های قانونی مراجعان، نحوه رفتار با فعالان اقتصادی، تکریم ارباب رجوع، شفافیت و اطلاع رسانی در زمینه ارائه خدمات معیار شاخص ها و معیار هایی بودند که مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
رضایت مندی فعالان اقتصادی بخش کشاورزی بیشتر بوده است
وی متذکر شد: بر اساس گزارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، میزان رضایتمندی از عملکرد دستگاه های اجرایی در فعالان اقتصادی بخش کشاورزی بیش از فعالان بخش های خدمات و صنعت بهتر ارزیابی شده است.
به گفته وی؛ در بین نهادهای غیر دولتی نیز اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف به ترتیب بیشترین رضایت فعالان اقتصادی را در کشور کسب کرده اند.
معاون استاندار خراسان جنوبی درخصوص روند اجرای این ارزیابی نیز گفت: بر اساس ماده ۴ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف ایران موظفند به منظور اطلاع سیاست گذاران از وضعیت محیط کسب و کار در کشور، شاخص های ملی محیط کسب و کار در ایران را تدوین کنند.
عابدی ادامه داد: در این راستا، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و پس از اجرای طرح پایش ملی محیط کسب و کار- به صورت فصلی - و طرح شاخص کل اقتصاد و صنعت به صورت ماهانه، ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی، سازمان ها و نهاد های مرتبط با محیط کسب و کار را انجام داده است.
وی یادآور شد: با ادامه روند اجرای برنامه های تدوین شده در استان و با پیگیری های شخص استاندار در بهبود کیفیت برنامه های اقتصادی، انتظار می رود این رضایتمندی فعالان اقتصادی در سطوح مختلف همچنان ادامه داشته باشد و حتی بیش از این شود.
نظر شما