۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
زمینه سرمایه‌گذاری انرژی خورشیدی با تشکیل شرکت تعاونی فراهم شود
استاندار خراسان جنوبی:

زمینه سرمایه‌گذاری انرژی خورشیدی با تشکیل شرکت تعاونی فراهم شود

استاندار خراسان جنوبی گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مکلف است با توسعه شرکت‌های تعاونی زمینه سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های خورشیدی در استان را فراهم کند.

به گزارش بازار، سید محمدرضا هاشمی روز چهارشنبه در ستاد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر استان اظهار کرد: خراسان جنوبی به‌ واسطه تابش مناسب خورشید، ۳۰۰ روز آفتابی در سال و شرایط اقلیمی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی استانی مستعد است.

وی ادامه داد: خراسان جنوبی می‌تواند به عنوان استانی پیشرو در زمینه تشکیل شرکت‌های تعاونی انرژی خورشیدی در سطح کشور مطرح شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت استفاده از این نعمت خدادادی در استان بیان کرد: تاکنون ۴۶ مگاوات انرژی تجدیدپذیر به شبکه وصل شده و ۴۳۹ مگاوات نیز در بیش از ۲۰۰ سایت دیگر در حال اجرای عملیات است.

وی اضافه کرد: همچنین قراردادهایی برای ۳۷۰ مگاوات انرژی خورشیدی به امضا رسیده و زمین‌های مورد نیاز برای این پروژه‌ها واگذار شده است.

هاشمی از جذب سرمایه‌گذار خارجی از کشورهای امارات، چین، آفریقای جنوبی و انگلستان در زمینه انرژی خورشیدی خبر داد و تصریح کرد: با سرمایه‌گذاری خارجی صورت گرفته تاکنون ۲۱ مگاوات از نیروگاه‌ها به شبکه برق وصل شده و تا پایان اردیبهشت امسال نیز ۱۳ مگاوات دیگر به شبکه متصل می‌شود.

وی افزود: همچنین سرمایه‌گذاری‌ انجام شده توسط سرمایه‌گذارانی از کشور امارات تا پایان مرداد ماه به میزان ۱۰ مگاوات نیز به شبکه برق استان اضافه خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند با استفاده از پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های خود به مصرف بهینه انرژی توجه کنند که در این زمینه مجموعه استانداری باید پیشگام باشد.

زمینه سرمایه‌گذاری انرژی خورشیدی با تشکیل شرکت تعاونی فراهم شود

وی عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی مربوطه باید نسبت به صدور مجوزهای تامین زمین برای نصب پنل‌های خورشیدی در اسرع وقت اقدام کنند.

هاشمی به طرح نصب پنل‌های خورشیدی در جوار چاه‌های کشاورزی اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده با سازمان جهاد کشاورزی، تا اوایل خرداد ماه امسال پنل‌های خورشیدی در جوار ۲۵۰ چاه کشاورزی استان نصب می‌شود.

وی در خصوص حمایت از کشاورزان در شرایط بحران انرژی تأکید کرد: در حوزه کشاورزی باید در نظر داشته باشیم که قطعی برق نباید موجب آسیب به تولیدات کشاورزی و معیشت کشاورزان شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به آغاز فصل گرما و انجام تمهیدات لازم برای صرفه‌جویی در انرژی یادآور شد: از هم استانی‌ها تقاضا داریم به منظور کاهش مصرف انرژی و استفاده بهینه از برق، همکاری لازم را با دستگاه‌های مربوطه داشته و به استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف و مدیریت مصرف برق توجه بیشتری داشته باشند.

کد خبر: ۳۳۵٬۷۹۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha