به گزارش بازار به نقل از شاتا، رضا رحمانی در ابتدای این جلسه با تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: فقط در زنجیره تولید فولاد، تولید ۲ هزار و ۳۰۰ تنی در ابتدای انقلاب به بیش از ۲۳۰ میلیون تن رسیده است که مؤید رشد ۱۰۰ برابری در این بخش است.
وی اضافه کرد: آمار افزایشی تولیدات در سایر اقلام از جمله مس، آلومینیوم و...، کاملاً چشمگیر است.
رحمانی تصریح کرد: در تعداد شهرک ها، نواحی و واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری و همچنین در گام های برداشته شده برای خودکفایی کشور نیز شاهد تحولات عظیمی هستیم که به توسعه کشور طی این سالها انجامیده و ضرورت دارد این موارد به اطلاع دقیق مردم عزیز کشورمان برسد.
وی با مرور برخی شاخص های صنعتی، معدنی و تجاری کشور در ۱۰ ماه گذشته، خاطر نشان کرد: خوشبختانه عموم تولیدات منتخب کالایی و حجم صادرات در این مدت کاملاً افزایشی بوده اند و همزمان با آرامش بازار آن هم در شرایط خاص امروز کشور، شاهدیم که در بخش صنعت نیز با رشد مواجهیم.
وزیر صمت تاکید کرد: این دستاوردها حاصل خون پاک شهداست و وظیفه ما این است با تمام توان ضمن حفظ این روند، بیش از پیش فرصت های موجود را تقویت و ظرفیتهای بالقوه را فعال کنیم.
رحمانی گفت: باید همزمان با ایام الله دهه فجر، مدیران وزارت صمت در تمام استان ها حضور پیدا کنند و ضمن بهره برداری از واحدهای صنعتی آماده افتتاح، در جلسات مختلف با فعالین اقتصادی مسائل و مشکلات متنابه را از نزدیک رصد و برای رفع موانع اقدامات مقتضی را نیز در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: حضور در استان ها و بررسی دقیق مسائل، تاکنون نتایج ثمر بخشی داشته و کمک موثری در تقویت روحیه فعالان اقتصادی و حتی مدیران استانی بوده است.
رحمانی اضافه کرد: بسیاری از مسائل و مشکلات حوزه صنعت، معدن و تجارت در سطح استانها قابل حل است و در این راستا ضرورت دارد از تمامی ظرفیت های قانونی موجود در چارچوب ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید، ستاد تنظیم بازار و شورای عالی معادن بهره برداری لازم انجام شود.
وی ادامه داد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید دارای ظرفیت های قانونی بالایی است که باید جدی گرفته شود و با توجه به همراهی وزارت کشور و استانداران در سطح استان ها تا آنجا که امکان دارد مشکلات مرتبط به واحدهای صنعتی و معدنی رفع و رجوع شوند.
وزیر صمت تصریح کرد: انتظار می رود جلسات ستاد تنظیم بازار در استانها نیز به طور مستمر برگزار شود و با توجه به اهمیت حفظ آرامش بازار در ۳ ماه آینده که همزمان با ایام پایانی سال و حلول ماه مبارک رمضان است با نگاه ویژه ای شرایط تامین و توزیع انواع اقلام کالایی مورد توجه جدی قرار گیرد.
نظر شما