محمدرضا صفی خانی در گفتوگو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه ۱۴ نوع ماده معدنی غیر فلزی در لرستان شناسایی شده است، اظهار داشت: ذخایر خیلی خوبی در استان داریم ولی این ذخایر وقتی ارزش افزوده پیدا میکنند که به شکل درستی فرآوری و وارد بازار شوند و برای فرآوری آنها به تکنولوژیهای جدید نیاز داریم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو طرح بزرگ برای جلوگیری از خامفروشی سیلیس داریم، افزود: سیلیکون متال بروجرد پیشرفت فیزیکی مناسبی دارد و در شهرک صنعتی بروجرد کلنگزنیهای دیگری هم در بحث سیلیس صورت گرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با تاکید بر اینکه باید کارخانههای سنگ معدن افزایش پیدا کند، عنوان کرد: در حال حاضر هفت کارخانه داریم که یکی از آنها امسال به بهرهبرداری میرسد و جز برنامه جهش تولید است.
وی در رابطه با خام فروشی مادههای ارزشمندی مانند تالک نیز گفت: تالک یک ماده معدنی ارزشمند است که در صنعت مورد استفاده قرار میگیرد تا جایی که در دنیا بیش از ۱۰۰ محصول از مشتقات تالک است.
صفی خانی خاطرنشان کرد: کارخانه فرآوری تالک نیاز به فناوری پیچیدهای دارد که در کشور ما کمتر روی آن سرمایه گذاری شده است و نه تنها در لرستان بلکه در تمام کشور خام فروشی میشود.
نظر شما