به گزارش بازار به نقل از شانا، حسین علیمراد، مدیر سرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این آیین، اجرای پروژه پتروشیمی ارغوان را در راستای طرحهای هوشمند پتروشیمی با خوراک ترکیبی خواند و گفت: با برنامهریزیهای انجامشده در جهش سوم صنعت پتروشیمی تا ۱۴۰۴، طرحهای پیشران و طرحهای سهگانهای که خوراک ترکیبی استفاده خواهند کرد، طراحی و اجرا خواهند شد.
وی با بیان اینکه پتروشیمی ارغوان نخستین طرح از طرحهای جهش سوم پتروشیمی با خوراک ترکیبی اتان و بوتان است که ما در شرکت صنایع پتروشیمی به آنها طرحهای هوشمند میگوییم، افزود: این طرحهای هوشمند نیازمند سرمایهگذاران هوشمند است و ما هم تمام قد از آنها حمایت میکنیم.
هدف از اجرای پتروشیمی ارغوان تولید ۹۰۰ هزار تن اتیلن، ۳۰۰ هزار تن پلی اتیلن سنگین و ۶۰۰ هزار تن پلی اتیلن سبک است.
وظیفه صدا و سیماست مردم را با عسلویه آشنا کنند
احمد شهریاری، معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما نیز در این آیین با اشاره به اینکه صندوق بازنشستگی صدا و سیما ۳۰ هزار عضو دارد، تصریح کرد: ما به دنبال سرمایهگذاری پایدار در بازه زمانی بلندمدت هستیم و در بررسی کلانی که انجام دادیم مزیت نسبی سرمایهگذاری را در بخش انرژی را دیدهایم.
وی دلیل سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی در این پروژه را صحبتهای مثبت وزیر نفت در جلسه هیئت دولت خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما و همچنین روحیه خوب مسئولان استان بوشهر عنوان کرد و گفت: اولویت ما در اجرای این پروژه، استفاده از نیروی انسانی این استان است.
شهریاری با تأکید بر اینکه همه ۸۰ میلیون ایرانی باید با عسلویه و کار عظیمی که در آن انجامشده آشنا شوند و به آن افتخار کنند، تصریح کرد: این وظیفه ما در صدا و سیما است که مردم را هر چه بیشتر با عسلویه آشنا کنیم، زیرا بسیاری از مردم هنوز مطلع نیستند که اینجا چه کار بزرگی شده است.
تسهیل شرایط سرمایه گذاران در منطقه ویژه
ایرج خرمدل، مدیر عامل سازمان منطقه وژه پارس نیز در این مراسم به موضوع تحریم اشاره کرد و گفت: در حالیکه دشمنان به دنبال این هستند با جلوگیری از ورود سرمایهگذاران، اقتصاد ایران رونق نداشته باشند دیروز شاهد آن بودیم سه پروژه ملی پتروشیمی افتتاح شد و با کلنگ زنی پروژه پتروشیمی ارغوان شاهد آن هستیم هیچ مشکلی در اجرای پروژهها در کشور وجود ندارد.
وی با بیان اینکه تاکید وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران بر این است که ما در منطقه ویژه پارس تسهیلگر سرمایه گذاران باشیم تا در کنار جذب سرمایه رونق کسب و کارها را شاهد باشیم، افزود: همچنین دغدغه تمام مسئولین استان بوشهر در نشستهایی که با آنها داشتم رفع دغدغه اشتغال مردم است. امیدواریم در کنار سرمایهگذاران و همکاری با هم و با استفاده از ظرفیت موجود، این دغدغهها را بر طرف کنیم.
مدیر عامل سازمان منطقه وژه پارس با اشاره به جهش دوم صنعت پتروشیمی ایران در سال ۹۹ با افتتاح ۱۸ واحد پتروشیمی، این ظرفیت را گام مثبتی در جهت اشتغال زایی صنایع پایین دستی و خرد بر شمرد و گفت: فرآیندهای سرمایهگذاری در منطقه را به گونهای تعریف میکنیم که در اسرع وقت و در چهارچوب قانون، تسهیلگر فرآیند سرمایهگذاری باشیم.
خرمدل با تاکید بر اینکه جهت آشنایی مردم و سرمایه گذاران با ظرفیتهای سرمایه گذاری در منطقه ویژه پارس، فراخوان تور سرمایهگذاری در منطقه را اجرا خواهیم کرد، گفت: با پایان یافتن پروژه پارس جنوبی باید گام دوم را آغاز کنیم که همانا توسعه صنایع خرد، تکمیل زنجیره تولید، بهینه سازی سیستمهای موجود از نظر زیست محیطی، تولیدی و قطع وابستگیهای کالایی این منطقه است.
آیین کلنگزنی پتروشیمی ارغوان با حضور ایرج خرمدل، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس، احمد شهریاری، معاون مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما، محمد مشکینفام، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و حسین علیمراد، مدیر سرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در محل پارس ۲ منطقه ویژه پارس برگزار شد.
نظر شما