به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری افزود: طی برنامه هدفمند و با بازدیدها و استمرار در پیگیریها با شناسایی ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه راکد، غیر فعال و نیمه فعال در صنعت، عمرانی، خدماتی، گردشگری مسکوت مانده، کمیته پایش در راستای احصای دلایل غیر فعال بودن طرحها و پروژهها و فعالسازی آنها هدف گذاری شده است.
وی افزود: تاکنون ۱۰۰ پروژه عمرانی به پایان مسیر فعالسازی رسیده و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
استاندار مازندران تصریح کرد: با اولویت گذاری پروژهها در بررسی و ارائه راهکارهای فعالسازی، ۵۰۰ پروژه راکد و نیمه تمام دیگر احیا و فعال شدند.
یونسی رستمی افزود: همچنین با اعمال مدیریت و بازنگری اقتصادی طرحها و گره گشایی و رفع موضوعات راهبردی مانند تأمین مالی، تجهیزات، ساماندهی بعضی از قراردادها، ارائه تسهیلات، در جهت فعالسازی و عبور از بحران، آینده روشن را در استان خواهیم داشت.
از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل با حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال است در کنار آن ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند. مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.
نظر شما