بهگزارش بازار، حسن شمسیپور دهکردی شامگاه شنبه در نخستین شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری در سالجاری تاکید کرد: هماکنون ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی در استان وجود دارد که از این تعداد هماکنون ۲۸ شهرک و ناحیه فعالیت میکند.
وی با اشاره به تعطیلی یک تا ۲ روزه واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری بهعلت ناترازیهای انرژی در فصل تابستان و زمستان افزود: برق مورد نیاز صنایع استان ۳۸۲ مگاوات بود که ۳۷۹ مگاوات آن تامین شده است و ۲۸ مگاوات ناترازی انرژِی در شهرکهای صنعتی وجود دارد.
شمسیپور تصریح کرد: یکهزار و ۶۰۹ واحد صنعتی نیمهتمام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که پس از تکمیل و بهرهبرداری ۶۷۵ مگاوات برق نیاز دارد.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۷۰ درصد زمینهای کشاورزی استان از طریق چاه و پمپاژ آب آبیاری میشود.
حسین برزگر تاکید کرد: قطعی پنج ساعته برق ۱۲۰ هزار میلیارد ریال باعث کاهش تولید در بخش کشاورزی میشود.
وی مصرف برق بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در تابستان را ۲۰۰ مگاوات دانست و افزود: ۵۰ درصد مصرف این بخش مربوط به چاههای کشاورزی است.
برزگر در خصوص استعلامهای طرحهای سرمایهگذاری با توجه حوزه آمایش سرزمینی تصریح کرد: حوزه آمایش سرزمینی بایستی نخستین استعلام در درگاه ملی مجوزها باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۸۲ درصد مشترکان برق استان خانگی، ۱.۸ درصد کشاورزی و ۷.۳ درصد مختص بقیه بخشها هستند.
شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری ۲۸ مگاوات ناترازی انرژی دارد
مجید فرهزاد تاکید کرد: در تابستان سال گذشته ۴۶ درصد مصرف در چهارمحال و بختیاری مختص بخش کشاورزی، ۲۵ درصد در قسمت خانگی و ۱۸ درصد در حوزه صنعتی بود.
وی میزان پیک مصرف برق کشور در مردادماه سال گذشته را حدود ۸۰ هزار مگاوات دانست و افزود: در این زمان با ناترازی ۱۷ هزار و ۸۰۰ مگاواتی در کشور مواجه بودیم.
فرهزاد میزان مصرف برق چهارمحال و بختیاری در بدترین حالت را ۵۳۰ مگاوات اعلام و تصریح کرد: از نظر فروش برق در استان مشکلی نداریم، چاههای کشاورزی تا سه هزار مگاوات اجازه مصرف دارند و خاموشی پنج ساعته مشکلی ایجاد نمیکند.
نظر شما